Reiger Boys dubbel 230917Op de eerste competitiedag was er bij Reiger Boys direct een "dubbel" waarbij zowel Vrouwen 1 als Heren 1 een thuiswedstrijd speelde. En met succes want beide teams wisten een ruime 4-0 overwinning te halen op hun directe tegenstanders.

Voor Reiger Boys VR1 begon de competitie met een thuisduel tegen IJzendijke uit het verre Zeeland. De geel-zwarten van trainer/coach Cor Smit luisterden hun rentree in de hoofdklasse op met een klinkende overwinning. Na bij rust al met 2-0 voor te staan dankzij doelpunten van Manon Huisman en Niki Rensen werd deze score na de pauze verdubbeld. Bonnie Smit tekende voor de derde Reiger Boys-treffer alvorens Niki Rensen met haar tweede van de middag de eindstand op 4-0 bepaalde.

Bij Heren 1 van Reiger Boys was er exact een zelfde scoreverloop. De ploeg van train trainer/coach Wesley Visser won de derby tegen Alcmaria Victrix eveneens met 4-0 na een 2-0 ruststand. Herbert Inecia en Daan de Vries vonden in de eerste 45 minuten het net. Na de pauze waren de doelpunten van Alessandro Witkamp en wederom Daan de Vries.

Op de foto beide aanvoerders Aaike Verschoor en Lars Apeldoorn met de pupillen van de week.

Reiger Boys dubbel 230917

Meer foto's volgen spoedig op: https://www.facebook.com/dpsportfoto/

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl