2017 2018 Reiger BoysZoals bekend heeft onze clubfotograaf Paul gedurende de maand oktober al een groot aantal teamfoto's gemaakt. Deze zijn allen te bekijken via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/pg/reigerboys/photos/?tab=album&album_id=1456839331050851 of via: https://www.oypo.nl/AD550FB96105D692 

Nu zijn er in de laatste twee weekenden enorm veel afzeggingen geweest i.v.m. de herfstvakantie en het dus niet compleet zijn van de teams. Paul heeft daarom besloten in november nog een aantal zaterdagen in te lasten voor het maken van de teamfoto's. Wil jij ook met je team op de foto? Laat dan je leider/trainer een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp "Foto+je teamnaam (bijv. JO10-4)".

Overigens geldt dit ook voor de seniorenteams want tot op heden hebben zich alleen jeugdteams aangemeld. Buiten de zaterdagen wordt er op zondag 5 november een foto gemaakt van alle kabouters. Wij verzoeken de ouders/begeleiders/trainers om de kinderen die dag op tijd (09.55 uur) in Reiger Boys-tenue te laten zitten op de tribune zodat er na de foto op tijd kan worden begonnen met de wekelijkse training.

Met vriendelijke groet,

Paul van der Molen
Clubfotograaf V.V. Reiger Boys

2017 2018 Reiger Boys

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl