Eerste dag Futsal Cup: Pernis MO12 en DIA Meidenacademie 1 pakken de prijzen

futsalcupdag1De eerste dag van de Futsal Cup van Reiger Boys was een zeer geslaagde. Goed voetbal, gezellige sfeer en veel publiek.

De ochtend en begin van de middag was voor de MO12 meiden. De meiden van Pernis en Reiger Boys speelden in een poule van 4 tegen elkaar. Nadat de Reiger Boys talents de 3de prijs pakte in de wedstrijd om plek 3 en 4 was het Pernis die in een zinderende finale (2-2) tegen Reiger Boys uiteindelijk na penalty's zegevierde.

Daarna de MO16 competitie met 2 poule's met totaal maar liefst 9 ploegen en dus een super druk schema. Na de poulefase was al duidelijk dat DIA twee erg goede ploegen had. In de halve finale kwamen beide teams elkaar tegen waarna DIA Meidenacademie 1 zich plaatste voor de finale. De andere halve finale ging tussen Reiger Boys en toch wel de verassing Kolping Boys. Uiteindelijk won Reiger Boys de halve finale en waren de finalisten bekend. In de wedstrijd om plek 3 en 4 won uiteindelijk DIA Meidenacademie 2.

De finale was een prooi voor DIA Meidenacademie. In een tactisch schaakspel was het uiteindelijk DIA dat één keer wist te scoren. Reiger Boys probeerde maar kon eigenlijk niet echt een vuist maken. De enigste opgelegde kans die het kreeg werd door de keepster van DIA prima gepareerd. Zo werd DIA de winnaar van een goed en sterk bezet toernooi.

Vandaag dag 2 met onder andere de MO14, MO18 en Vrouwen poule. U bent van harte welkom in sporthal de Hoornse Vaart te Alkmaar. De entree is gratis.

futsalcupdag1

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl