Roan PvdWHallo allemaal. Ik ben Roan en sinds september speel ik bij Reiger Boys in JO9-4. Ik heb het heel erg naar mijn zin met mijn teamgenoten en trainer Eric. Wij trainen op woensdag en vrijdag en op zaterdag spelen we een wedstrijd.

Afgelopen zaterdag was ik pupil van de week. Wat een verrassing! Ik was ook best een beetje zenuwachtig. Samen met mijn vader gingen we naar de bestuurskamer voor de wedstrijd van Heren1. Daarna mocht ik bij de wedstrijd bespreking zijn. Dat was heel leuk. Daarna ging ik met het team naar de kleedkamer en toen het veld op. Daar mocht ik de aftrap doen en scoren, dat lukte!

Ik heb tijdens de wedstrijd bij de wissels gezeten in de dug-out. Dat was heel gezellig. Helaas hebben ze verloren, heel jammer. Na de wedstrijd mocht ik weer samen met mijn vader naar de bestuurskamer en daar kreeg ik chocomel en patat. Ook kreeg ik een bon voor Mc Donalds en een hele mooie bal met alle handtekeningen van de spelers erop. Ik heb een super leuke middag gehad! Bedankt Reiger Boys!

Groetjes,

Roan

Roan PvdW

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl