Zoë, onze nieuwe topper!

Zoe 1Hallo beste Reiger Boys leden!

Ik ben Zoë Oosterhof en sinds kort ben ik één van de vrijwilligers die helpt om invulling aan de ontvangstdienst te geven. Waarom ben ik dit gaan doen? Wel tijdens de schoolstaking van het onderwijzend personeel vroeg de organisatie van de Reiger Boys Voetbaldag vrijwilligers om hand- en spandiensten te verlenen. Aangezien ik voor mijn school maatschappelijke stage moet lopen dacht ik, hé dit lijkt mij wel wat! Deze dag heb ik met plezier geholpen.

Aan het einde van de dag werd mij gevraagd of ik mij verder wilde inzetten als vrijwilliger. Omdat ik nog een aantal stage punten moet halen heb dit aanbod aangepakt.

Overigens de werkzaamheden die ik moet doen voor de ontvangdienst vind ik heel leuk. Je bent de hele dag onder de mensen en je mag helpen in het kloppend hart van de hele organisatie om alles tijdens competitie dagen soepel te laten verlopen. O ja, wij zoeken nog een paar collega’s die een aantal keer per jaar deze dienst invulling willen geven.

Heb jij interesse? Kom gewoon eens langs en hoor van ons wat er van jou dan verwacht wordt. Je zult zien het is een functie waarbij je hele dankbare reacties krijgt van vele spelende leden!

Gewoon doen!
Groetjes Zoë

Zoe 1

Zoe 2

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl