De inhaalrace is begonnen! In een zeer belangrijke wedstrijd tegen een directe concurrent hebben we gelijk goede zaken gedaan. In een wervelende eerste helft namen wij direct het heft in handen en na een paar gemiste enorme kansen schoot Robin met een prachtig schot van een metertje of twintig ons op voorsprong. De beer was los en het ging lopen als een trein met als resultaat een 6-0 voorsprong met rust door goals van o.a. Michel, Dave en Martijn.

Na rust kakte het geleidelijk wat in van onze kant wat begrijpelijk was gezien de riante stand maar ODIN bleef volop gas geven dus het bleef wel degelijk een aardige wedstrijd met een hoog tempo. Zij kregen ook nog een paar beste kansen maar Sebastiaan ranselde er een paar zekere goals fenomenaal uit zijn doel dus de nul bleef op het scorebord.

 

Ook wij hadden zeker nog moeten scoren toen in het laatste kwartier de ruimtes groter werden en we het een paar keer slecht uitspeelden in een overtal situatie. Maar goed de punten zijn binnen en hebben de onderste plaats op de ranglijst over gedaan aan ODIN en a.s. zaterdag wacht de volgende finale tegen het op de vijfde plaats staande WV-HEDW. Een hele goede ploeg dus we kunnen weer aan de bak maar als we zo spelen als afgelopen zaterdag dan heb ik wel vertrouwen in een verrassing.

Alle gastspelers weer bedankt voor het meedoen en hoop dat jullie zaterdag weer beschikbaar zijn want we hebben nog steeds te veel geblesseerden.

Komende week gaan er weer een paar het trainingsveld op hopelijk zijn zij er snel weer bij!

Tot zaterdag,

Nico de Krijger

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl