27066936 1638323122929396 3940935859279103359 nMet de tweede overwinning binnen een week heeft Reiger Boys een mooie sprong op de ranglijst gemaakt in de derde klasse A. Na de 1-4 zege van afgelopen zaterdag bij Opperdoes werd donderdagavond hekkensluiter DZS gemakkelijk opzij gezet (5-1). Ilco van der Hel (3x) en Diederik Luiken (2x) namen de productie voor hun rekening.

Ondanks een aantal afwezigen startte de ploeg van trainer Wesley Visser na de overwinning van afgelopen weekend vol vertrouwen aan het duel tegen DZS. Na een fiks veldoverwicht duurde het tot de 24e minuut voordat de score werd geopend. Na goed doorzetten van rechtsback Jermaine Rock wist Diederik Luiken het net te vinden. Nog geen tien minuten later werd die score verdubbeld door Ilco van der Hel, opnieuw uit een assist van de sterk spelende Rock. Een vrije trap van Bilal El Abdouni had aan het slot van de eerste helft een beter lot verdiend, maar spatte op de lat uiteen. .

Ook na de pauze bleef het balbezit voornamelijk voor de thuisploeg, maar duurde het nog relatief lang voordat men de wedstrijd besliste. In de laatste 25 minuten werd er echter orde op zaken gesteld. Van der Hel zorgde koppend voor de 3-0 en Luiken scoorde vlak hierop ook zijn tweede van de avond. alvorens Oosterga namens DZS de eer mocht redden. Het slotakkoord was voor Ilco van der Hel die met zijn derde de eindstand op 5-1 bepaalde.

,,Lekker voor het vertrouwen", aldus aanvoerder Pascal Kabalt. ,,De tegenstand was weliswaar matig, maar als ik zie hoe wij in de eerste helft spelen in de combinatie met name vanaf rechts met Bilal en Jermaine, dan schept dat vertrouwen". Door de overwinning stijgt Reiger Boys naar de vijfde plaats. Op zaterdag 10 maart is DVC Buiksloot de eerstvolgende tegenstander in Heerhugowaard.

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl