“HAL-CUP” – Mooi initiatief voor de clubs in Heerhugowaard-Alkmaar-Langedijk

Halcup 2018In november 2017 zijn Reiger Boys en Kolping Boys een unieke samenwerking aangegaan door het opzetten van de HAL-cup. De HAL-cup is een toernooi voor de jeugd in diverse leeftijdscategoriën, verspreid over meerdere speeldagen en verenigingen vanuit het HAL-gebied. Overigens kunnen verenigingen buiten het HAL-gebied ook deelnemen aan dit toernooi Deze deelnemers zijn alleen uitgesloten van deelname aan de strijd om de HAL wisselbokaal. De deelnemers van buiten het HAL-gebied strijden wel mee om de prijzen voor de verschillende.

De HAL-cup teams strijden tegen elkaar om punten te verdienen voor de vereniging. Na de finaledag wordt een verenigingsklassement alléén voor de HAL-clubs opgesteld en wordt bekend welke vereniging de HAL-cup wint. Deze vereniging mag zich een jaar lang “sterkste JEUGDAFDELING van de HAL” noemen!

Dit jaar wordt op 10 juni 2018 voor alle leeftijdsgroepen tot en met de O15 een toernooi georganiseerd bij Reiger Boys en Kol-ping Boys. Op 17 juni is de finaledag met de strijd om de HAL- Cup. Deze finaledag zal dit jaar bij Reiger Boys worden gehouden. De teams die meedoen voor de HAL-cup kunnen dan door de week tijdens de training toewerken naar “de finaledag”. Tijdens de finaledag worden er per team punten verzameld voor de HAL-cup. En de HAL-club met de meeste punten wint dan de wisselbeker. Overigens gaat hier wel met een verdeelsleutel gewerkt worden, zodat iedere deelnemende HAL-vereniging kans gaat maken om de HAL wisselbokaal te kunnen winnen.

De speeldata voor de 1e editie van de HAL-cup
Zondag 10 juni, locatie Reiger Boys: Mini’s-Kabouters / O10 / O11
Zondag 10 juni, locatie Kolping Boys: O8 / O9 / O12 / O13 / O14 / O1
Zondag 17 juni, locatie Reiger Boys: Finaledag

HULP bij organisatie
Om deze HAL-cup goed te kunnen organiseren doen wij hierbij ook een oproep aan onze leden, ouders, opa’s of oma’s en ooms en tantes of zij een dagdeel in de organisatie willen helpen, zodat wij samen hier een mooi evenement van kunnen maken.

Aanmelden kan via www.halcup.nl

Graag horen wij jullie reactie, ideeën of aanvullingen!
T.a.v. Nico van der Wel en Frank Heemsbergen
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl