Jong Reiger Boys - FC Rijnvogels VR2

De personele problemen bij Dames 1 trekken een flinke wissel op Jong Reiger Boys. De wedstrijd tegen FC Rijnvogels VR2 was daar helaas een goed voorbeeld van. Met twee basisspeelsters mee met Dames 1 en een derde geblesseerd, was het een hele puzzel voor coach Janny Timisela om het team goed neer te zetten. Echter, dit was niet het enige probleem dat de coach had. Want of het door die ongewone posities kwam of dat het kwam door de onrust die het geschuif van speelsters tussen teams met zich meebracht bleef onduidelijk, maar er lag een soort matheid over het hele team. Daar waar de speelsters van Rijnvogels meteen vanaf het begin een felheid en winnaars mentaliteit lieten zien, stonden de speelsters van Jong Reiger Boys erbij en keken ernaar. Een veelal lage handelingssnelheid en vaak niet goed anticiperen op wat de tegenstandster zou gaan doen, zorgden ervoor dat Jong Reiger Boys gedurende delen van de wedstrijd achter de feiten aanliep.

Dat begon vanaf de aftrap, toen Rijnvogels met een vliegende start binnen 30 seconden de 0-1 scoorde. Het duurde even voordat Jong Reiger Boys zich hiervan hersteld had, maar na enige minuten nam het toch het initiatief in handen. Tien minuten na de openingstreffer trok Joy de bal na een soepele aanval voor de goal. Daar tekende Sharon met een droog schot in de hoek de gelijkmaker aan: 1-1. Drie minuten later zorgde een ongelukkige actie in de verdediging ervoor dat Rijnvogels opnieuw op voorsprong kwam. Jong Reiger Boys drong meer aan en binnen twee minuten bracht Joy de stand weer gelijk, na aangeven door Judith (Kouwen). Gedurende de rest van de tweede helft golfde het spel op en neer, met kansen voor beide teams en twee keepsters die zich konden onderscheiden.

De tweede helft was zeer spannend. Met een zo mogelijk nóg fanatieker en zo nu en dan op het randje spelende Rijnvogels en ook bij Jong Reiger Boys was de inzet groot. Beide ploegen creëerden kansen, beide keepsters excelleerden. Na bijna een half uur spelen scoorde Rijnvogels de, achteraf, winnende treffer. Dit gebeurde weliswaar na een schijnbare overtreding tegen een verdedigster, maar de scheidsrechter kende de treffer toe. In het resterende kwartier stuurde coach Janny Timisela alle troepen naar het front en deed Jong Reiger Boys er alles aan om in elk geval de gelijkmaker te scoren. Helaas lukte dit niet en de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de grootste kansen in deze periode voor Rijnvogels waren. Volgende keer wat scherper beginnen en dan zal er ongetwijfeld een heel ander Jong Reiger Boys staan.

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl