Reiger Boys 2 - IJmuiden 2 0-0

Vol goede moed en weer geholpen door JO19 en Jeroen probeerden we de zo broodnodige drie punten te pakken. De eerste helft was eigenlijk éénrichtingsverkeer, we speelden zeker niet top maar waren gewoon beter. Jammer dat we drie opgelegde kansen niet wisten te verzilveren en er nog een doelpunt afgekeurd werd, het had onze opdracht toch wat eenvoudiger gemaakt als er een paar ingevlogen waren.

De tweede helft trok IJmuiden zich helemaal terug dus de ruimtes werden kleiner en bij ons ontbrak vandaag toch een beetje de creativiteit die nodig was deze muur te beslechten. Sebastiaan had een vrije middag wat in ieder geval betekende dat het achterin wel goed in elkaar stak.

Zaterdag naar WV-HEDW die ons thuis van het kastje naar de muur tikten maar de laatste paar weken enigszins van de leg zijn. Opvreten die gasten zou ik zeggen we zijn nergens kansloos en een kat in het nauw maakt rare sprongen dus wie weet. Een drietal bonuspunten zijn altijd welkom dus laten we die maar meenemen uit Amsterdam.

Daarna zijn we twee weken vrij en kunnen we ons opladen voor de laatste drie beslissende wedstrijden van dit voor ons slopende seizoen.

Nico de Krijger

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl