Logo Reiger Boys 70 jaarZoals reeds eerder aangekondigd, staat het komende seizoen bij Reiger Boys in het teken van het 70-jarig jubileum. De start van dit jubileumjaar zal zijn op 6 juli 2018; de officiële datum dat Reiger Boys 70 jaar bestaat! Elke maand zal er minimaal één activiteit plaatsvinden die met het jubileum te maken heeft. De eerste activiteit is de opening van het jubileumjaar op vrijdag 6 juli. Iedereen is hiervoor uitgenodigd: jeugdleden, ouders, broertjes, zusjes etc.

Opening jubileumjaar: Ballonnenwedstrijd
Datum: vrijdag 6 juli 2018 om 18.30 uur

Speciaal nodigen wij alle jeugdleden (tot en met de O13) uit om mee te doen aan de ballonnenwedstrijd. Het jubileum wordt geopend met een spectaculair optreden van de kinderen van Siu. Na dit optreden vormen de jeugdleden het getal ‘70’ op het kunstgrasveld en als het startschot gegeven wordt, laten we allemaal tegelijkertijd de honderden geel en zwarte ballonnen los!

Na het oplaten van de ballonnen kun je nog dansen op de muziek van DJ William West. En je kunt kijken naar de finale van het 7x7 40+ toernooi, wat op het kunstgrasveld gehouden wordt meteen na de ballonnenwedstrijd. Kortom: een leuke opening van het jubileumjaar voor jong en oud!

Voor de tien kinderen waarvan de ballon het verste komt, zijn er leuke prijzen te winnen, zoals onder andere vrijkaartjes voor o.a. Jumpcity, de Bolle Buik, de Waardergolf en zelfs een compleet feestje bij McDonald’s of De Waerd Bowling.

De sluitingsdatum voor het ontvangen van de ballonnenkaartjes zal 28 augustus zijn! De prijsuitreiking zal in september tijdens één van de speeldagen van de mini-Waardcup zijn. Hier komen we later nog op terug.

Opgeven voor de ballonnenwedstrijd kan via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Omdat we moeten zorgen dat er voor alle opgegeven kinderen ballonnen zijn, kun je je aanmelden tot en met vrijdag 1 juni. Wil je in de mail de voor- en achternaam van het jeugdlid en het team waarin hij/zij speelt zetten?

We hebben natuurlijk goed nagedacht over de gevolgen die een ballonnenwedstrijd kan hebben voor de natuur. Daarom hebben we gekozen voor biologisch afbreekbare materialen, zodat we geen schade aan het milieu aanbrengen. Meld je snel aan en dan zien we je graag op 6 juli om 18.30 uur!

Met vriendelijke groeten,
de Jubileumcommissie van v.v. Reiger Boys

logo ballonnenhuis  logo jumpcity  logo Bollebuik  Logo Waardergolf McDonald Alkmaar HHW logo de waerd logo 

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!