RB ballonnenVrijdagavond is op Sportcomplex De Wending de verjaardag van Reiger Boys gevierd met de opening van het jubileumjaar. De voetbalvereniging, opgericht op 6 juli 1948, deed dit op een feestelijke manier door de jeugd aan een ballonnenwedstrijd te laten meedoen.

Na een spectaculaire opening van gymvereniging SiU (Sport in Uitvoering) uit Heerhugowaard werd het officiële startschot voor het 70-jarige jubileum gegeven door wethouder van sport Jan van der Starre gezamenlijk met voorzitter Ben Rietveld van Reiger Boys. Honderden kinderen die midden op het hoofdveld het nummer 70 hadden gevormd lieten vervolgens de (milieuvriendeljke) ballonnen in de clubkleuren geel en zwart opstijgen.De avond werd nadien voortgezet met de finale van de Supercup 7 tegen 7 en een gezellige naborrel met DJ in de kantine.

De speciaal gevormde jubileumcommissie van Reiger Boys heeft tal van activiteiten bedacht die het komende jaar tot uitvoering worden gebracht. Zo begint straks in augustus het seizoen al met het toernooi om de Waard-Cup. De strijd tussen de Heerhugowaardse verenigingen gaat dit jaar echter niet alleen tussen de senioren, maar ook de jongste jeugd van de vijf clubs zullen tegen elkaar gaan voetballen. In september organiseert men een grote veiling en ook in de maanden daarna zijn er maandelijks jubileumactiviteiten binnen de club.

Op 22 juni 2019 zal het jubileumjaar dan worden afgesloten met een groot eindfestival.

Tekst: www.heerhugowaardsdagblad.nl

Meer foto's zijn te bekijken via onze Facebook pagina.

0001

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!