MO11 kampioen straatvoetbalHet nieuwe seizoen is pas net begonnen of het eerste succes is alweer binnen voor Reiger Boys Zaalvoetbal. De MO11 werd tijdens het NK Straatvoetbal in de Jaarbeurs in Utrecht Nederlands Kampioen straatvoetbal U12. Na de poulefase al met een doelsaldo van +20 af te sluiten was het uiteindelijk in de halve finale Desto dat met 10-0 werd verslagen. In de finale onder toeziend oog van 300 supporters waaronder Touzani wonnen de U11 meiden de titel door met 3-0 te winnen van de leeftijdsgenoten van Rotterdam.

Ook de MO15 speelde mee en behaalde ook de finale. Na in de poulefase nog van tegenstander Utrecht Champions te hebben gewonnen was de ploeg uit Leidse Rijn uiteindelijk in de finale wel de winnaar. Het won met 5-2. Toch kan ook MO15 terugkijken op een geslaagd toernooi met goed verzorgt voetbal wat indruk heeft gemaakt.

Met twee prachtige bekers, een cheque, een goodie bag en een uitnodiging voor een bijzondere wedstrijd komend seizoen op zak verlieten wij het prachtige Voetbalfestival weer richting Noord-Holland.

Wij feliciteren Mila, Roos, Madelief, Pleun, Melle en Juul met die prachtige succes.

MO11 kampioen straatvoetbal

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!