Update: Kleedkamers en velden

onderhoudsmanVanaf ultimo augustus heeft Reiger Boys in overleg met Heerhugowaard Sport NV de douches afgesloten vanwege een lichte legionella besmetting. Na de constatering op 24 augustus is dit direct besloten om mogelijke gezondheidrisico’s uit te sluiten. E.e.a. echter zonder gevolgen voor de geplande wedstrijden.

Afgelopen weken is er hard gewerkt aan een oplossing, dit heeft er toe geleid dat de kleedkamers 9 tot en met 17 en scheidsrechterkleedkamers 1 en 2 weer kunnen worden gebruikt om te douchen. Op dit moment zijn de douches in kleedkamers 1 en 8 nog niet vrijgegeven. Het koude water uit alle kranen kan echter nog steeds zonder risico worden gebruikt/gedronken.

Tot nadere berichtgeving geldt:

  • Alle (beker)wedstrijden worden gespeeld
  • De teams kunnen gebruik maken van alle kleedkamers
  • Alle toiletten kunnen worden gebruikt (zowel boven als beneden)
  • Gebruik van de douches in de kleedkamers 1 t/m 8 + scheidsrechterkleedkamer 3 is niet mogelijk
  • Douchen in de kleedkamers 9 tot en met 17 is per direct weer mogelijk

Let op: gezien het beperkte aantal douches kan het afhankelijk van de kleedkamer indeling niet mogelijk zijn om te douchen, houd hier rekening mee.

Veld 2:
De status van veld 2 is al enigszins verbeterd maar laat trainingen en wedstrijden nog niet toe. Naar veld 3 kan eventueel kan worden uitgeweken voor trainingen. Mits ruimte kan er uiteraard ook op reguliere trainingsveld of op het kunstgrasveld worden getraind. Een verzoek aan de trainers om e.e.a. onderling af te stemmen en waar mogelijk wat in te schikken.

Mocht het bovenstaande aanleiding zijn voor vragen of opmerkingen, stuur gerust een e-mail. Het hiervoor bestemde e-mailadres is : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ed de Jong (Vastgoed & Terreinen)

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl