Logo Reiger Boys 70 jaarNa de eerste speeldag gaan de pouleprijzen naar KSV en Reiger Boys maar staat Hugo Boys aan kop in de tussenstand om de Mini Waardcup 2018. ‘s Ochtends om 10:00 ging de strijd om de Mini Waardcup los op de velden van Reiger Boys. Tot de laatste wedstrijden bleven de beslissingen uit in de poules. In de categorie JO13 moesten zelfs penalties worden genomen om te bepalen wie 3e of 4e zou worden. De finale bij de JO13 werd een prooi voor Reiger Boys JO13-1 die met 2-0 won van Reiger Boys JO13-2007-1.

In poule 2 werd volgde Reiger Boys JO12-1 het voorbeeld van de JO13-teams en werd eveneens 1e in de poule. In de andere poules wisten KSV JO11-1 en KSV JO12-2 de hoofdprijs te pakken, beiden met een 100% score. Ondertussen sprokkelde Hugo Boys de benodigde punten voor de Mini Waardcup en staat na de 1e speeldag bovenaan in de tussenstand.

Op zondag 16 september is de 2e en laatste speeldag van deze eerste editie en zal ook de winnaar bekend worden van de Mini Waardcup 2018.

Kijk voor meer informatie op www.miniwaardcup.nl

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl