Zaalvoetbal 170918aVrijdag start de Eredivisie Vrouwen Zaalvoetbal en speelt Reiger Boys/Woest de eerste competitie wedstrijd thuis in sporthal de Waardergolf tegen Exstudiantes uit Zwolle.

De Heerhugowaardse zaalvoetbalvrouwen onder leiding van trainster Monique van der Rijst kende een eigenlijk vlekkeloze voorbereiding. Twee keer werd er gewonnen in oefenwedstrijden en ook de 1ste bekerronde tegen streekgenoot Hovocubo werd met penalty's verslagen.

 

Het Team
Met Jaimy Visser en Dominique Verweij beschikt de selectie over iets meer ervaring dan afgelopen seizoen. Maar ook vanuit de MO17 wat afgelopen jaar kampioen werd in een jongenscompetitie zijn een aantal speelsters doorgeschoven. "Een prima mix" aldus trainster van der Rijst die de afgelopen jaren binnen de vereniging vooral actief was als speelster en oprichter van de succesvolle jeugdopleiding.

Doelstelling
"We gaan voor meer dan behoud dit seizoen. Met deze groep moeten we het linkerrijtje kunnen halen. Maar het team is jong en zal volwassen moeten worden. Het drukke programma voor enkele speelsters, blessures en andere invloeden kunnen het proces verstoren. Gelukkig zit er een goede groep meiden achter de basisspeelsters. Ik kan eigenlijk beschikken over bijna 15-16 eredivisie waardige speelsters." Zegt een glimlachende van der Rijst die verder aangeeft erg veel zin te hebben in de start van het seizoen.

Aanvangstijd
Een belangrijke aanpassing in het programma is de aanvangstijd. De Eredivisieclubs willen meer jeugd op de tribune. Hierdoor worden de meeste wedstrijden in de competitie nu om 20:30 uur gespeeld. Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Reiger Boys / Woest en Exstudiantes Zwolle speelt de MO13-2 vanaf 19:15 nog de voorwedstrijd.

Reiger Boys Zaalvoetbal hoopt iedereen aankomende vrijdag te mogen begroeten in sporthal de Waardergolf.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

coming soon


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl