ontvangstdienst 061018aNaast een gezonde dosis ambitie heeft onze vereniging ook een sociale functie. Hierbij zijn vrijwilligers onmisbaar. Daarom heeft het bestuur het verzoek bij alle selectie teams neergelegd om bij toerbeurt twee spelers(ter)(s) de ontvangstdienst te laten vervullen bij de club.

De staf van de Vrouwen selectie heeft afgelopen zaterdag de spits afgebeten. Speelsters Michelle Knopp en Shanice de Mees waren afgelopen zaterdag aanwezig om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden konden worden uitgevoerd. Meiden, hiervoor dank van alle spelers en scheidsrechters die jullie beiden in de ochtenduren hebben verzorgt.

 

SLUITEN IN DE MIDDAG!

Zo mooi als het nu door de selecties in de ochtenduren ingevuld gaat worden, zo vervelend is het dat we in de middag geen invulling kunnen geven. Hierdoor zijn we genoodzaakt om op sommigen momenten het wedstrijdsecretariaat MOETEN SLUITEN! Dit komt niet ten goede voor de teams en scheidsrechters, die hun wedstrijden ’s middags moeten afwerken.

We hopen dan ook dat er personen opstaan die deze diensten willen oppakken. Ook scholieren kunnen zich opgeven i.v.m. het invullen van hun “vrijwilligers uren” die zij verplicht zijn uit te voeren tijden hun schoolopleiding. Indien we geen invulling voor de middag kunnen inroosteren gaat het meer voorkomen dat de ontvang ’s middags GESLOTEN is.

Tijdens een ontvangstdienst ben je aanspreekpunt voor gasten, verzorg je limonade  /thee / koffie tijdens de rust, ontvang je leiders en scheidsrechters en wijs je kleedkamers toe. Kortom: je bent het visitekaartje van de vereniging en het is nog leuk ook.

Opgave kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

coming soon


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl