scheidsrechters 111018 aElke zaterdag spelen onze pupillen hun wedstrijden op een kwart veld. Bij Reiger Boys zijn wij blij dat er zoveel ouders langs de lijn staan om hun kinderen aan te moedigen. Helaas zijn er trainers, ouders, wisselspelers, tassen en zelfs toeschouwers met kinderwagens die zich opstellen tussen de kwart speelvelden.

Dit is niet de bedoeling

scheidsrechters 111018 a

De ruimte tussen de velden willen wij graag vrij houden om de volgende redenen.

  • Uit veiligheid voor de kinderen die hun voetbalwedstrijd aan het spelen zijn. Staat u tussen de velden ziet u niet wat er achter u op het andere veld kan gebeuren. U doet onbewust een stap naar achter en voor u het weet staat u in het veld van de de wedstrijd die achter u aan de gang is. Een botsing tussen u en een ander spelend kind is zo gebeurd.
  • Ook kunt u in botsing komen met een van de kinderen van de wedstrijd waar u naar aan het kijken bent. De enige mensen die tussen de velden in mogen staan zijn de spelbegeleiders.
  • De KNVB schrijft namelijk voor dat de spelbegeleider niet in het veld mag lopen, maar langs het veld. Als de bal aan de andere kant van het veld is, of hij slecht zicht heeft op de bal mag hij het veld inlopen.
  • Verder moeten de spelbegeleiders onafhankelijk hun ding kunnen doen. We willen dat niemand zich bemoeit met de spelbegeleider. De spelbegeleiders worden begeleid door mensen van de scheidsrechterscommissie. Die geven adviezen aan de spelbegeleider.

Op deze manier zien wij het graag.

Waar kunt u dan wel staan?

  • Langs de lijn zijn 2 lijnen getrokken. Een lijn geeft het speelveld aan. De andere lijn is bedoeld voor de toeschouwers, kinderwagens, ballen,tassen, etc
  • Trainers, begeleiders en wisselspelers mogen langs de lijn van het voetbalveld staan. Niet zitten.
  • Deze combinatie van lijnen vindt u rondom het hele veld.

Zo willen we het graag zien

scheidsrechters 111018 b

De trainers en begeleiders hebben zicht op het spelletje en de ouders kunnen ook alles goed zien. Aan de trainers en begeleiders van Reiger boys wil ik graag vragen of jullie dit ook aan de begeleiders van de tegenstander willen vertellen.

Vriendelijk bedankt voor jullie medewerking en met vriendelijke groet,

Scheidsrechterscommissie

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl