sinterklaasvoetbalVia via is vernomen dat ook dit jaar Sinterklaas weer een bezoek zal brengen aan Reiger Boys. Sinterklaas wordt verwacht op zondag 2 december.Voor het sinterklaasfeest zijn alle spelers van de kabouters en de JO8 uitgenodigd. Het feest zal beginnen om 11:15 uur (na de training van de kabouters) en duurt tot ca 12:30 uur.

De kantine zal hiervoor weer in 2 delen worden gesplitst waarbij het deel bij de instructieruimtes voor sinterklaas en de spelers is. Voor de ouders, broertjes en zusjes is de andere kant (kant van de tv en bar gereserveerd.

Sinterklaas wil graag weten wie van de spelers aanwezig zal zijn, meld je dus snel aan via het aanmeldformulier op de website (via Aanmelden Sinterklaasfeest). Doe dit uiterlijk 18 november ivm de inkoop!

Verder is er ook een kleurwedstrijd. Kies een kleurplaat en aan de slag! Je kunt de kleurplaat inleveren bij jouw trainer/begeleider. Dit kan tot uiterlijk 25 november. Kies voor kleurplaat 1, 2 of 3.

De organisatie van het sinterklaasfeest is nog op zoek naar ouders die mee willen helpen bij het versieren van de kantine en tijdens het sinterklaasfeest. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de coördinator (Hudson of Rene).

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!