Blosse Buitengewoon! Buiten bewegen is heel gewoon

logo BlosseWat houdt je tegen? Kom uit school lekker bewegen bij Blosse Buitengewoon! Blosse Buitengewoon! is een actief programma voor kinderen vanaf 8 jaar.

De kinderen kunnen op twee locaties terecht in Heerhugowaard: bij  Reiger Boys op maandag, dinsdag en donderdag of bij kindcentrum De Zevensprong op dinsdag en donderdag.

Dat Blosse Buitengewoon! op een voetbalclub plaatsvindt, betekent niet dat er alleen maar gevoetbald wordt. Zeker niet! Er zijn allerlei sportieve en actieve activiteiten. Kinderen kunnen kennismaken met diverse sporten en zullen lekker bewegen, en dat ook voornamelijk buiten.

De kleine lettertjes:

  • voor kinderen vanaf 8 jaar, zij fietsen vanaf school zelf naar Blosse Buitengewoon! (ouders tekenen een zelfstandigheidscontract).
  • Blosse Buitengewoon! bestaat uit maximaal 20 kinderen.
  • Blosse Buitengewoon wordt begeleid door een pedagogisch medewerker en een sportinstructeur van Heerhugowaard Sport.
  • Blosse Buitengewoon! is gedurende de 40 schoolweken, niet in de schoolvakanties en op studiedagen. (In de schoolvakanties kunnen de kinderen terecht op de buitenschoolse opvang van De Zevensprong of De Vlindertuin of hun eigen bso).
  • Er is keuze in Blosse Buitengewoon! tijden: van 14.00 tot 18.00 uur; van 14.00 tot 17.00 uur of van 15.00 tot 18.00 uur.
  • Het uurtarief is € 7,70 bruto.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072 56 60 200

Aanmelden

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl