logo BlosseWat houdt je tegen? Kom uit school lekker bewegen bij Blosse Buitengewoon! Blosse Buitengewoon! is een actief programma voor kinderen vanaf 8 jaar.

De kinderen kunnen op twee locaties terecht in Heerhugowaard: bij  Reiger Boys op maandag, dinsdag en donderdag of bij kindcentrum De Zevensprong op dinsdag en donderdag.

Dat Blosse Buitengewoon! op een voetbalclub plaatsvindt, betekent niet dat er alleen maar gevoetbald wordt. Zeker niet! Er zijn allerlei sportieve en actieve activiteiten. Kinderen kunnen kennismaken met diverse sporten en zullen lekker bewegen, en dat ook voornamelijk buiten.

De kleine lettertjes:

  • voor kinderen vanaf 8 jaar, zij fietsen vanaf school zelf naar Blosse Buitengewoon! (ouders tekenen een zelfstandigheidscontract).
  • Blosse Buitengewoon! bestaat uit maximaal 20 kinderen.
  • Blosse Buitengewoon wordt begeleid door een pedagogisch medewerker en een sportinstructeur van Heerhugowaard Sport.
  • Blosse Buitengewoon! is gedurende de 40 schoolweken, niet in de schoolvakanties en op studiedagen. (In de schoolvakanties kunnen de kinderen terecht op de buitenschoolse opvang van De Zevensprong of De Vlindertuin of hun eigen bso).
  • Er is keuze in Blosse Buitengewoon! tijden: van 14.00 tot 18.00 uur; van 14.00 tot 17.00 uur of van 15.00 tot 18.00 uur.
  • Het uurtarief is € 7,70 bruto.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072 56 60 200

Aanmelden

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!