DSC 0289 (2)Zondag 14 april jl, was de laatste van een 2-tal clinics speciaal voor meiden. Onder leiding van hoofdtrainster Vrouwenselectie Janny Timisela konden meiden werken aan hun voetbaltechniek en tegelijkertijd proeven van de sfeer binnen Reiger Boys. Doel van deze dagen was het nieuw leven inblazen van de naamsbekendheid van de club op het gebied van dames- en meidenvoetbal, waarbij ruimte is voor zowel de recreatieve als ook de ambitieuze voetbalster.

Profspeelsters Liza van der Most en Soraya Verhoeve waren deze dagen te gast om de deelnemers niet alleen extra tips te geven, maar ook om de hemd van het lijf te vragen over het leven van een echte prof. Beide dames deden dit met zoveel enthousiasme, dat dit zeker heeft bijgedragen aan het succes van deze clinics.

Al ruim voor aanvangstijd dribbelden de eerste deelnemers de trappen op richting de kantine aan de Lotte Beesedijk nr 1. Na een korte introductie en uitleg van het programma van de dag eindelijk het veld op, waar 5 trainers klaar stonden om te werken aan de techniek van ruim 20 meiden in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar. Het enthousiasme spatte werkelijk van het veld!

Met rode wangen van de inspanning en stralende koppies keerden de deelnemers terug naar de kantine. Hier werd de aanwezige prof door sommigen werkelijk het hemd van het lijf gevraagd, anderen waren zo onder de indruk dat zij slechts vol bewondering en met open mond op konden kijken naar de sterspeler. Waarschijnlijk stiekem dromend van een eigen voetbalcarriere op het hoogste niveau.

De positieve reacties en bedankmails die wij hebben mogen ontvangen, maken dat wij kunnen spreken van een zeer geslaagde activiteit, die zeker voor herhaling vatbaar is!

Speciale dank voor “De Vrienden Van” en alle vrijwilligers voor en achter de schermen die deze dag tot zo’n succes hebben weten maken. Zonder jullie was dit nooit gelukt!

DSC 0241

DSC 0250 (2)

DSC 0289 (2)

DSC 0299

DSC 0311

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl