Jesse Temming 1Gisteren was het dan zover. Ik mocht met de Heren 1 mee als Pupil van de Week. Het was een hele leuke middag. In het begin was ik best zenuwachtig. Ik werd voorgesteld aan het hele team en ze waren allemaal erg aardig. Na de wedstrijdbespreking in een vergaderkamer mocht ik mee naar de kleedkamer en daarna begon de warming up. Samen met Daniel trainde ik mee tussen alle jongens. Ze waren wel erg snel met rennen!!

Wat ik het aller leukst vond was dat ik samen met het team het veld mocht oplopen en de aftrap kon doen en gescoord heb bij de tegenpartij S.V. kadoelen. Jammer dat mijn doelpunt niet mee telde want dan hadden we gelijk gespeeld. Nu hadden de jongens 1-0 verloren. Maar ze waren super goed. Ik heb het allemaal kunnen zien in de dug-out.

Na de wedstrijd kreeg ik in de bestuurskamer een verassing; een voetbal met alle handtekeningen van de jongens en een bon van McDonald's. Dat was een super kado en ben heel trots op mijn bal. Nadat mijn moeder en ik nog een patatje kregen en iets te drinken was de middag afgelopen.

Heel erg bedankt jongens. Het was heel gezellig.

Groetjes van Jesse Temming

Jesse Temming 3

Jesse Temming 1

Jesse Temming 2

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl