Open Trainingen MO15 & MO17

2018 01 26 kopieVanaf dinsdag 28 mei starten de open trainingen bij Reiger Boys voor meiden die uitkomen in de MO15 en MO17 categorie.

Iedereen mag zich aanmelden of je nou in het hoogste of laagste team wilt voetballen en ook ervaring maakt bij ons geen verschil. Binnen Reiger Boys kan je hogerop komen om later door te stromen naar het eerste elftal onder begeleiding van gediplomeerde en ervaren trainers. Nu is de kans om te laten zien wat je in huis hebt. Er wordt getraind van half 6 tot 7 en onderaan dit bericht is weergegeven wat het volledige trainingsschema zal zijn.


Heb je de ambitie en wil je je graag meten met je leeftijdsgenoten of wil je net beginnen met voetballen. Grijp nu je kans en kom meetrainen bij Reiger Boys.

De trainingen worden gehouden op:

Dinsdag 28 mei
Maandag 3 juni
Woensdag 5 juni
Dinsdag 11 juni
Donderdag 13 juni
Woensdag 19 juni

Meetrainen is gratis, het verzoek is om je aan te melden als je niet bij Reiger Boys voetbalt. Graag ontvangen wij een mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (MO15) & Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (MO17) onder vermelding van je naam, geboortedatum, ervaring en welke dag(en) je mee wilt trainen.

2018 01 26 kopie

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl