2018 01 26 kopieVanaf dinsdag 28 mei starten de open trainingen bij Reiger Boys voor meiden die uitkomen in de MO15 en MO17 categorie.

Iedereen mag zich aanmelden of je nou in het hoogste of laagste team wilt voetballen en ook ervaring maakt bij ons geen verschil. Binnen Reiger Boys kan je hogerop komen om later door te stromen naar het eerste elftal onder begeleiding van gediplomeerde en ervaren trainers. Nu is de kans om te laten zien wat je in huis hebt. Er wordt getraind van half 6 tot 7 en onderaan dit bericht is weergegeven wat het volledige trainingsschema zal zijn.


Heb je de ambitie en wil je je graag meten met je leeftijdsgenoten of wil je net beginnen met voetballen. Grijp nu je kans en kom meetrainen bij Reiger Boys.

De trainingen worden gehouden op:

Dinsdag 28 mei
Maandag 3 juni
Woensdag 5 juni
Dinsdag 11 juni
Donderdag 13 juni
Woensdag 19 juni

Meetrainen is gratis, het verzoek is om je aan te melden als je niet bij Reiger Boys voetbalt. Graag ontvangen wij een mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (MO15) & Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (MO17) onder vermelding van je naam, geboortedatum, ervaring en welke dag(en) je mee wilt trainen.

2018 01 26 kopie

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!