Stefanie met microfoonReiger Boys is dringend op zoek naar nieuwe speelsters om ook voor volgend seizoen weer met volle teams aan de competitie te kunnen beginnen. Wil je selectievoetbal spelen en je plekje in de selectie afdwingen of wil je voetballen voor je plezier en leuk trainen met je vriendinnen dan ben je bij ons op het juiste adres. Ben je geïnteresseerd om - binnen een vereniging waar plezier en prestatie hand in hand gaan - in de sportieve en gezellige teams te komen voetballen, kom een keer meetrainen. Weet je al zeker dat je wilt komen voetballen en wil je zeker zijn van een plekje voor komend seizoen, schrijf je dan direct in via de website van Reiger Boys.

 

Reiger Boys is een grote voetbal club in Heerhugowaard. Met het meiden en vrouwenvoetbal zijn de afgelopen jaren flinke stappen gemaakt en er liggen nog veel meer plannen voor het aankomende seizoen en erna.

Wist je bijvoorbeeld dat Reiger Boys aankomend seizoen een groot meidentoernooi gaat organiseren die is vernoemd naar Stefanie van der Gragt? Of dat Reiger Boys komend jaar maar liefst 10 meidenteams heeft voetballen en er ook nog meiden bij de jongens spelen?!

Twijfel niet en stuur zo snel mogelijk een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zien we elkaar snel op het veld?

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl