rbnieuw2Reiger Boys wordt keurig 3de tijdens de Waard Cup 2020! De organisatie van de Waard Cup 2020 lag dit jaar, weer in handen van s.v. – WMC, de club die de Waard Cup 6 jaar geleden een nieuw leven inblies!

Reiger Boys speelde de wedstrijd om de 3de en 4de plaats tegen de zaterdagploeg van S.V.W.’27 die dit jaar voor het eerst meedeed aan de Waard Cup! In deze wedstrijd waren de Geel / Zwarten overduidelijk veel te sterk voor S.V.W.’27 Zaterdag 1. Het werd 4 – 0 voor Reiger Boys, dat na 5 minuten al de touwtjes in handen had. Stand na 5 minuten was 2 – 0 voor Reiger Boys. Uiteindelijk werd het dus al eerder genoemd 4 – 0 voor de mannen van trainer Boukes.

De coach begon deze wedstrijd met: Jorrit Stoop (K); Sven van Langen, Alwin Singer, Timo Blind, Luuk Pel, Alessandro Witkamp, Sem van Maren, Daan de Vries, Dylan Groot, Floyd Groet en Diederik Luiken.

Wissels: Jordy Wijdenes voor Luuk Pel; Willem de Krijger voor Alessandro Witkamp; Mitchell Pichotte voor Sem van Maren; Daan Prins voor Dylan Groot, Dave van Dekken voor Floyd Groet en Jermaine Pichotte voor Diederik Luiken

Doelpunten 2x Daan de Vries, Floyd Groet en Willem de Krijger ieder 1x

Doordat Reiger Boys de wedstrijd won met 4 – 0 heeft het tijdens de Waard Cup 2020 geen enkele nederlaag geleden in de voorbereiding. Want Reiger Boys speelde beide poule – wedstrijden tegen respectievelijk S.V.W.’27 als tegen Hugo Boys gelijk! Tegen S.V.W.’27 werd het 2 – 2.

Dit was een onnodig gelijkspel, want vlak voor tijd was het nog 2 – 1 voor Reiger Boys. Maar helaas werd hun spits vrijgelaten en die kopte de bal achter de verbouwereerde Julian Koopman.

Dit waren de spelers die tegen S.V.W.’27 Zondag speelden: Julian Koopman (K); Sven van Langen, Timo Blind, Sam Beunder, Luuk Pel, Alessandro Witkamp, Mitchell Pichotte, Daan de Vries, Dave van Dekken, Floyd Groet en Diederik Luiken. Wissels: Jordy Wijdenes voor Sam Beunder; Willem de Krijger voor Alessandro Witkamp; Daan Prins voor Mitchell Pichotte en Dylan Groot voor Diederik Luiken.

De doelpunten werden gemaakt door: Timo Blind en Alessandro Witkamp

Tegen Hugo Boys stond er een eindstand van 3 – 3 op het scorebord. Dit was toch wel een puike prestatie!

Na de 1e helft stond het 0 – 2 voor Hugo Boys, maar dit had 1 – 2 moeten zijn. Maar Floyd Groet mistte jammerlijk vanaf 11 meter! Toen stond het al 0 – 1 voor Hugo Boys, het doelpunt werd gemaakt uit ‘buitenspelpositie’ maar dit werd niet gezien door de arbitrage. Na de penalty van Reiger Boys kreeg Hugo Boys ook een strafschop, die ging er onberispelijk in.

In de 2de helft maakt Floyd Groet zijn fout enigszins goed door een door hemzelf opgezette aanval doeltreffend af te ronden. Hij werd op snelheid weggestuurd en slalomde geweldig door de achterhoede van Hugo Boys heen en schoof de 1 – 2 binnen. De aanval daarop mocht Brian Blankert de bal weer uit het net vissen 1 – 3.
De inmiddels met geel op zak spelende Ilco van der Hel (die deze kaart kreeg wegens commentaar op de leiding) maar wel gelijk had met zijn commentaar, duldde de scheidsrechter niet. Kreeg even later een tik op de hiel / achillespees van achteren. Ilco van der Hel viel. Iedereen dacht dus aan een strafschop. Niet dus, scheidsrechter vond het een ‘schwalbe’ en bestrafte dit met een gele kaart, maar die had hij al eerder gekregen. Dus kreeg hij rood er overheen.

Maar de ploeg stroopte de mouwen nog eens op en knokte zich door een een individuele actie van Jermaine Pichotte en vervolgens een afstandschot met links gevolgd door nog een doelpunt van Floyd Groet terug tot 3 – 3.

Reiger Boys kreeg meerdere kansen om de winnende te maken, maar wat men ook probeerde de keeper van Hugo Boys liet zich niet meer passeren.
In deze wedstrijd speelden: Brian Blankert (K); Sven van Langen, Timo Blind, Jordy Wijdenes, Luuk Pel, Mitchell Pichotte, Daan Prins, Alessandro Witkamp, Dylan Groot, Floyd Groet en Diederik Luiken.

De wissels: Sergio Enotionmwan voor Sven van Langen; Alwin Singer voor Jordy Wijdenes; Jermaine Pichotte voor Mitchell Pichotte; Ilco van der Hel voor Daan Prins; Willem de Krijger voor Alessandro Witkamp;

Vanaf volgend weekend start het “echte” werk, 29 augustus, 5 en 12 september speelt Reiger Boys voor de Beker.

29 augustus spelen de herenteams hun 1e bekerwedstrijd:

Heren 2 van Reiger Boys speelt 29 augustus de enige wedstrijd thuis, tegenstander is WV – HEDW 6 en hun wedstrijd begint om 12:30 uur.

De heren spelen daarna in Amsterdam en Mijdrecht tegen respectievelijk Geuzen / Middenmeer 2 (15:15 uur) en Argon 4 (14:30 uur).

De mannen van trainer Boukes moeten de 1e wedstrijd in de bekerpoule uit en wel tegen DTS uit Oudkarspel, zij starten om 15:00 uur.

En in het vervolg spelen ze thuis tegen respectievelijk Westzaan (5 sept., 15:00 uur) en DSK (12 sept., eveneens om 15:00 uur)……

DSK is overigens voor het 3de achtereenvolgende seizoen tegenstander in de Beker! 2 seizoenen geleden won Reiger Boys van DSK en vorig seizoen ging het onderuit tegen DSK.

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl