Competitiewedstrijd​​ Reiger Boys VR 2 – DSS VR2

Nieuwe competitie, nieuwe kansen. Maar ook nieuwe regels. Zo stond Zaila wel op het wedstrijdformulier maar mocht ze niet spelen omdat er nog maar drie wissels opgesteld mogen worden in tegenstelling tot de bekerwedstrijden waarin dat er vijf waren.

Vandaag stond het 1e competitieduel op het programma thuis tegen DSS vr2 op een warm kunstgrasveld. Vanaf de aftrap was ons spel erg rommelig. We wisten elkaar slecht te vinden, waren traag in de omschakeling en gaven DSS alle ruimte om te voetballen. Hierdoor kregen de bezoekers diverse kansen die of onderschept werden door de verdediging Jente (debuterend in vr2) , Julia, Reza en Loes of werden gepakt door Liz die vandaag het doel moest verdedigen. Na de drinkpauze en een korte peptalk met wat aanwijzingen ging het wat beter en kwamen er diverse kansen voor onze dames. Judith D en Lieke werden diverse keren diep gestuurd maar wisten samen met Joy in de spits het net niet te vinden. In de 40e minuut werd door een miscommunicatie in de verdediging een speelster van DSS helemaal vrij gelaten en die fout werd genadeloos afgestraft, 0-1.

Na de rust hadden we twee wisselingen. Judith D was vervangen door Esmee en Loes door Aniek. We begonnen beter aan deze helft door hoog druk te zetten waardoor DSS er even niet uit kwam. De opbouw vanaf het middenveld door Judith K, Megan en Lysanne begon beter te lopen.

Dit resulteerde in diverse kansen door vrije trappen en corners. Tussendoor werd Julia gewisseld voor Isa (debuterend in vr2). Zij ging op 6 spelen en Judith K verhuisde naar de centrale verdediging. We werden sterker en sterker. In de 60e minuut kwam Lysanne op vanaf het middenveld maar wist de keepster niet te passeren. De bal kwam bij Esmee terecht die hem beheerst in de verre hoek legde, 1-1. Daarna was het de beurt aan Isa die gelanceerd werd door Lysanne en net voor langs schoot. Halverwege de 2e helft herpakte DSS zich weer en kwamen steeds vaker bij de goal van Liz. Met vereende krachten werd de in de lucht hangende 1-2 voorkomen. Een hard schot spatte uiteen op de lat en was het begin van een mooie aanval vanaf onze kant. Aniek werd snel ingespeeld en kwam goed op. Met een fraaie voorzet werd Joy in stelling gebracht maar die wist de touwen niet te laten bollen. Na 4 minuten blessuretijd vond de scheidsrechter het genoeg en stond de zwaar bevochten 1-1 op het scorebord.

Opstelling
1 Liz Mammen
2 Jente​​​
3 Reza​​
4 Julia​​​ - 55” Isa
10 Lysanne
5 Loes​​​ - 45” Aniek
6 Judith Kouwen
8 Megan​​
7 Lieke​​
9 Joy​​​
11 Judith van Dienst​ - 45” Esmee

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl