JO12 3 aJa de vorige keer dat wij iets hebben geschreven was toen we aan het klimmen waren bij het klimcentrum Alkmaar. In de tussentijd hebben we verschillende wedstrijden gespeeld. Niet altijd met het gewenste resultaat, toch hebben we een goede opkomst. En toen was er de wedstrijd tegen HSV 012-1. Op papier een lastige tegenstander en in de praktijk viel alles een keer de goede kant op.

Met mooie reddingen van Oskar en pressie van Miquel en Roan begon het te lopen. Tugra en Ardahan gingen bikkelen en Lukas rende diverse tegenstanders voorbij en scoorde. Ook Robin en Hidde deden een duit in het zakje. Tot slot Miquel en Roan die een puike wedstrijd speelden met een overwinning tot resultaat. De week erna begon de Coronastop en inmiddels hebben we versterking gekregen van Tycho. Die het ook prima doet en een aanwinst is. We zijn ook blij met de vader van Lukas, Petar die de maandagtraining voor zijn rekening neemt. Ook Paul heeft goede oefeningen op de woensdag en Theo + Bert delen nuttige oefeningen live en op de app. Kortom we komen deze tijd wel door en kijken ook uit naar het moment dat de ouders ook weer deelgenoot kunnen zijn van onze belevenissen. Gelukkig hebben we de mogelijkheid om onderling te oefenen. Dat hebben we meerdere keren gedaan tegen 011-3, 012-4 en in de mix met 010-8. Het blijft gek om op een leeg complex langs de lijn te staan. Dat heeft ook zeker zijn weerslag op de jongens in het veld. Hieronder een aantal sfeerbeelden en de 27e gaan we op het KGV 11 tegen 11 spelen. Dat zal weer wennen zijn en wie weet wat ons dat oplevert en goed voor het (zelf)vertrouwen in en met elkaar.

JO12 3 a JO12 3 b JO12 3 c

Dus Ardahan, Hidde, Lukas, Miquel, Oskar, Rico, Roan, Robin, Tugra en Tycho ga ervoor en dan komen de resultaten vanzelf ongeacht de uitslag.

Sportieve groeten van Eric, Paul en Petar

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl