Poster Mixtoernooi 6 tegen 6v2Standen, uitslagen en statistieken zijn terug te vinden via de volgende  link www.tournify.nl/live/reigerboysmto11eno10

  rust   eindstand
Liverpool - Ajax 12 - 0 21 - 2
PSG - Juventus 2 - 3 8 - 3
Barcelona - Bayern Munchen   3 - 1 9 - 2


Afgelopen zaterdag stond alweer de 2e speelronde voor de deur. De weergoden waren ons goed gezind dit keer. Het was fris maar er stond geen harde wind en het was droog. Al met al heerlijk voetbalweer en op goed bespeelbare grasvelden. Wederom stonden er 3 wedstrijden op het programma met toch wel overduidelijke uitslagen. Er vielen vandaag weer heel veel prachtige doelpunten en ook alle keepers onderscheidden zich regelmatig met heerlijke reddingen.

Op papier zijn de verschillen tussen de teams klein maar wanneer de koppies gaan hangen, krijgen we toch erg grote uitslagen zoals nu het geval was. Voor deze teams, kop op en laat het niet te makkelijk bij zitten. Iedereen kan verliezen maar de manier waarop geeft toch een ander gevoel en wanneer je als team de koppies laat hangen loop je nooit met een goed gevoel het veld af..... Na de 2e speelronde is besloten om de toernooi opzet iets aan te passen. Om het tot het laatste moment spannend te houden is ervoor gekozen om de laatste speeldag een playoff te houden. De 4 en 5 speelronde worden op dezelfde dag gespeeld (verkorte wedstrijden). De nummers 1 en 4 en 2 en 3 van het eindklassement gaan de week erna (19/12) halve finales en finales spelen. De winnaars spelen daarna de finale en de verliezers om plek 3. Nummer 5 en 6 van het klassement spelen om plek 5. Op deze manier houdt vrijwel ieder team tot de laatste speelronde uitzicht op de 1e prijs en daarmee de Cup, ook wanneer er tot nu toe nog geen punten zijn gehaald.

Op naar speelronde 3 waar een heuse kraker op het programma staat. De enige 2 ongeslagen ploegen kruizen de degens, Paris Saint Germain en Barcelona gaan uitmaken wie er alleen koploper wordt. En door de nieuwe finale opzet is er voor ieder team nog genoeg kans op kwalificatie voor de play offs.

www.tournify.nl/live/reigerboysmto11eno10

Team Bajern Munchen

Team Barcelona

Team PSG

scheidsrechter 1

scheidsrechter 2

Poster Mixtoernooi 6 tegen 6v2

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl