Plantjes 2“Kleine geschenken onderhouden de vriendschap”. Een oud gezegde en een waarheid als een koe. Bij onze club Reiger Boys staan de vrijwilligers hoog in het vaandel. Elke maand wordt een “vrijwilliger van de maand” in het zonnetje gezet (met bijbehorende attenties van bestuur en van “De Vrienden van Reiger Boys”).

kaartjeEn nu dan de verrassing voor alle vrijwilligers in de vorm van een plantje in een pot, tesamen uiteraard in de kleuren van Reiger Boys en persoonlijk aan huis gebracht. Een ontzettend leuke geste, die ervoor zorgt dat alle vrijwilligers weer even weten dat zij echt gewaardeerd worden. Want vergeet niet: een vereniging kan alleen blijven draaien met de inzet van al die vrijwilligers op allerlei gebied: trainen van de jeugd, onderhoud van de gebouwen en het terrein, bestuurlijk werk, begeleiding, administratie, wedstrijden fluiten, kortom, alles wat er nu eenmaal moet gebeuren in een voetbalclub.

 

Het cadeautje werd mede mogelijk gemaakt door onze enthousiaste en onmisbare sponsors, Amigo Plant, hoofdsponsor van de jongens O10-13 en Saen Screen graphic productions.

Maandag 7 december is de nationale Vrijwilligersdag, en dat was de reden voor het bestuur om daar via het kleurrijke plantje aandacht aan te schenken.

Ik denk dat ik wel namens alle vrijwilligers spreek als ik zeg: hartelijk bedankt voor de geelzwarte verrassing!

Hans van der Veldt

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl