Reiger Boys JO10-1: Eerste plaats NK voetbaltoernooi categorie II

RB onder 10 1 aNa de districtsbeker gewonnen te hebben in januari voor plaatsing van dit toernooi, was het zaterdag 4 juni bij SV Langenberg in Brunssum zover: het NK.

De eerste wedstrijd was tegen Victoria´28 uit Enschede. We begonnen sterk en hadden zeker 2 keer moeten scoren, maar kwamen uit het niets achter. De tweede helft werd het moeilijk en vielen de goals in het verkeerde doel. Resultaat 4-0 verlies. Victoria´28 was een zeer goede tegenstander en dat is gebleken, want ze wonnen het toernooi uiteindelijk.

Het verlies was een domper voor de jongens, maar ze hebben zich er niet door van de wijs laten brengen want ze hebben daarna alle wedstrijden gewonnen. Zo wonnen we van RKDEO uit Nootdorp met 3-0 en van Beek Vooruit met 3-1, wat een tweede plaats opleverde in de poule en kwalificatie voor categorie II. Daarin speelden we in de kwartfinale tegen ATC´65 die we met maar liefst 9-2 wonnen, voor de halve finale tegen Geinoord 4-1 winst en toen de finale tegen Betrokken Spartaan uit Rotterdam. Een mooie wedstrijd met een 3-1 winst in de pocket. Een super knappe en mooie prestatie en een onvergetelijk weekend!

Het NK was een mooie afsluiting van het seizoen, hoogtepunten zijn de toernooiwinst van het AZ toernooi afgelopen oktober, de winst op Ajax JO9-1 op De Toekomst in de competitie en dit toernooi geweest. Verder hebben de jongens het hele jaar in de Hoofdklassse A top gepresteerd en hebben met z'n allen heel veel plezier gehad.

Helaas voor het team maar ook heel mooi is dat 3 jongens volgend jaar bij een BVO gaan spelen. Mika bij Volendam, Tom bij AZ en Erdem bij Ajax. We gaan de jongens missen maar ze zeker volgen. Veel succes jongens! Verder zullen we Andy en William ook erg missen en wensen hen veel succes en plezier bij AFC´34.
Uiteraard heel veel dank aan Bert Assendelft, de trainer en coach die met zijn voetbalkennis, trainingen, enthousiasme en positieve coaching de jongens veel heeft geleerd en ze met de voetjes op de grond liet staan als het moest :-).

Verder dank aan de Reiger Boys JO10 groep, selectie en alle enthousiaste en gezellige ouders voor het mooie seizoen.

RB onder 10 1 a

RB onder 10 1 b

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl