Verenigings nieuws

laat geen kostbaarheden achterOnlangs maar ook gisteren zijn er kostbaarheden uit kleedkamers verdwenen terwijl het team op het veld stond. Gisteren waren het twee Airpods die in jassen waren achter gelaten en enkele weken geleden een telefoon en (kostbare) schoenen.

Op de zaterdagen laten wij op onze schermen voor leden en bezoekers het advies zien om geen kostbaarheden achter te laten in de kleedkamers. Neem deze mee naar het veld of laat deze achter in een locker. Indien je als team gebruik wilt maken van een locker, meld je dan bij de ontvangstdienst. Voor elke kleedkamer is een locker beschikbaar en zij kunnen deze openen en sluiten.

Wij als vereniging zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vermissing of diefstal.

20191113 112405Begin dit seizoen is -naast de toernooicommissie- ook de activiteitencommissie van start gegaan. De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. de Voetbaldagen, Sinterklaas, de strandtraining, de BBQ aan het einde van het seizoen en de (mede) de vrijwilligersavond. Hartstikke leuk om doen. Momenteel bestaat de activiteitencommissie uit Natasja ten Cate en Desiree Fritz. Stefanie Hoogland doet een stap terug i.v.m. met haar andere taken. Vind je het leuk om te helpen bij het organiseren van de activiteiten? Neem dan contact op met Desirée via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46311094

Groet
Desiree en Natasja

vrijwilligerswerkVorig seizoen zijn we in het kader van het jubileum begonnen met het nomineren en kiezen van vrijwilligers van de maand. Dit seizoen gaan we hiermee verdergegaan omdat het bestuur van v.v. Reiger Boys trots is op zijn vrijwilligers. Zonder deze personen zouden heel veel zaken onmogelijk zijn.

Je kunt weer vrijwilligers nomineren voor oktober en november. Wil je ook een vrijwilliger in het zonnetje zetten? Nomineer deze dan (klik hier).

Met sportieve groet,
Het bestuur van Reiger Boys

rbnieuw2De afgelopen maand heeft Stefanie Hoogland zich beschikbaar gesteld om de portefeuille van de vrijwilligerszaken op te pakken. Stefanie is inmiddels met veel plezier gestart en zal deze werkzaamheden voorlopig uitvoeren naast haar rol Hoofdcoördinator Jeugd tot een geschikte opvolger is gevonden. Dit lichten we tijdens de komende Algemene Leden Vergadering nader toe.

In overeenstemming met artikel 12 lid 5 van de statuten treedt ieder bestuurslid drie jaar na zijn/haar verkiezing als bestuurslid af volgens een vastgesteld rooster van aftreden. Aftredende bestuursleden zijn terstond herkiesbaar. Wie in een tussentijdse vacature wordt gekozen neemt op het rooster van aftreden de plaats in van zijn/haar voorganger.

sinterklaasvoetbalVia via is vernomen dat ook dit jaar Sinterklaas weer een bezoek zal brengen aan Reiger Boys. Sinterklaas wordt verwacht op zondag 1 december.

Voor het sinterklaasfeest zijn alle spelers van de kabouters en de JO8 uitgenodigd. Het feest zal beginnen om 11:15 uur (na de training van de kabouters) en duurt tot ca 12:30 uur.

De kantine zal hiervoor weer in 2 delen worden gesplitst waarbij het deel bij de instructieruimtes voor sinterklaas en de spelers is. Voor de ouders, broertjes en zusjes is de andere kant (kant van de tv en bar gereserveerd).

Logo Reiger Boys 70 jaarAfgelopen seizoen hebben we met elkaar het 70 jarig bestaan van onze vereniging gevierd. Er zijn tal van leuke extra activiteiten georganiseerd en zoals in begin afgesproken zouden we alle inkomsten als gevolg van de extra jubileum actieven apart markeren om daar vervolgens mooie bestemmingen voor te kiezen.

Het totaal opgehaalde bedrag is 19.051 euro! Dit een ongelooflijk mooi resultaat wat we met elkaar hebben gerealiseerd. Heel erg bedankt allemaal. We gaan niet alles in één keer uit geven, maar we zullen een deel reserveren voor een later moment met een mooie extra bestemming. Voor nu willen we ongeveer 9.000 euro uitgeven aan zaken die ons direct herinneren aan het succes van onze jubileum. Tijdens de algemene ledenvergadering in mei is gevraagd om ideeën aan te dragen voor mooie bestemmingen. Nu is het tijd om te stemmen welke uitgave we gaan doen. Vul de poll in op: https://nl.surveymonkey.com/r/BXZSJN7 Invullen kan tot en met 17 november.

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys

rbnieuw2De gedragscodecommissie (GCC) houdt zich nu vooral bezig met het bespreken van meldingen van wangedrag in de vereniging. Dan kunnen rode kaarten zijn, scheldpartijen of onbetamelijk gedrag naar (mede)spelers, trainers/coaches, begeleiders, andere vrijwilligers, toeschouwers of (assistent)scheidsrechters. Ook het gedrag van ouders naar spelers, (assistent)scheidsrechters, trainers/coaches, begeleiders, andere vrijwilligers en naar andere ouders valt hieronder. Intern is de commissie zover dat zij meer het accent wil leggen op het zichtbaar stimuleren van goed gedrag.

Kom je ook helpen in de kantineHallo kantinecrew!

Jullie hebben het vast gemerkt. We zijn met z'n allen druk om meer vrijwilligers voor onze mooie en gezellige kantine te regelen. Voor de nieuwkomers hebben we al een avond georganiseerd en nu willen we graag met onze vaste crew in gesprek.

Een vergadering, bijeenkomst, tja hoe zullen we het noemen? Doel is dat we graag eens buiten de reguliere kantinedienst met elkaar in gesprek komen. Ben jij erbij woensdag 20 november! Geef je dan ook even op bij ons!

  • Wat gaat goed, wat kan beter?
  • Wat valt je op?
  • Waar heb jij behoefte aan?
  • Hoe krijgen we nog meer mensen enthousiast om hun steentje bij te dragen?

Kortom een bijeenkomst waarin we samen met elkaar op een positieve manier verder bouwen aan de vrijwilligerscrew van Reiger Boys.

IMG 0067Op 15 oktober was de tweede bijeenkomst van de klankbordgroep. Tijdens de eerste avond hebben de leden van de klankbordgroep aangegeven dat er al best veel goed gaat en dat we best trots mogen zijn op hoe we het doen. Ook hebben we uit de antwoorden op de vraag 'Wat kan er beter bij Reiger Boys?' vijf verbeterpunten geformuleerd.

Tijdens de tweede avond heeft de groep tips en inzichten meegegeven over hoe Reiger Boys dit kan verbeteren. Tevens heeft de groep feedback gegeven op de uitkomst van de strategiesessies die het bestuur ondertussen had gehouden.

vrijwilligers augustus en september

Vorig seizoen zijn we in het kader van het jubileum begonnen met het nomineren en kiezen van vrijwilligers van de maand. Dit seizoen gaan we hiermee verder omdat het bestuur van v.v. Reiger Boys trots is op zijn vrijwilligers. Zonder deze personen zouden heel veel zaken onmogelijk zijn.

Uit de nominaties die via de website zijn gedaan zijn gekozen Leo van Bilderbeek voor de maand augustus en Piet Schouten voor de maand september.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!