Verenigings nieuws

penningmeesterBeste Andre,

Proficiat en dank namens het bestuur van v.v. Reiger Boys dat je alweer 20 jaar aaneengesloten het penningmeesterschap met veel zorgvuldigheid en plezier vervuld. Afgelopen jaar heb je besloten een stapje terug te gaan doen. Inmiddels is het inwerken van Judith Bakker en Dave Moors gestart met als doel dat zij vanaf eind december in een duo rol het stokje gaan overnemen.

Nogmaals dank en fijn dat je hebt aangegeven op de achtergrond beschikbaar te blijven!

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys

GCA Logo nieuwAfgelopen zaterdag zijn wij gestart met de Grote Clubactie. Als je lotenboekje al vol is kun je deze inleveren. In de ontvangstruimte op de begane grond staat de inzameldoos. Vraag je trainer of begeleider om de deur van de ontvangstruimte even open te doen tijdens trainingen. Daar liggen ook nog nieuwe boekjes voor als je nog meer wilt lopen.

Meer informatie?
Kijk hiervoor op de website van de Grote Clubactie of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IMG 1999Vanavond hebben ruim 20 nieuwe kantinemedewerkers deelgenomen aan een introductie avond waarbij ze geinformeerd werden over allerlei zaken rondom de kantine.

De totale groep, inclusief enkele bestaande medewerkers die al meerdere diensten gedraaid hadden maar toch nog nader geinformeerd wilden worden, werden in 5 groepjes gesplitst en roteerden langs verschillende plekken.

Voorbeeld RB clubcard 4Tot eind van deze maand ontvang je 10% bonus bij het opwaarderen van je Reiger Boys clubcard via iDeal. Dit betekend bijvoorbeeld bij het opwaarderen van 20 Euro via iDeal, 2 Euro gratis ofwel een biertje of wijntje.

Heb je nog geen clubcard? Deze ligt voor je klaar bij de koffiecorner van de kantine. Vraag hiernaar of vraag hem aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor meer informatie op de Reiger Boys clubcard pagina.

start grote clubactieOp zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. Dit jaar willen we geld inzamelen voor een echte snelheidsmeter voor jouw schot en een extra buitenspeelattribuut.

Het (ver)kopen van loten is heel eenvoudig.
Inmiddels zijn de meeste verkooploten uitgedeeld aan de teambegeleiders, -trainers en/of coaches. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar onze vereniging.

GCA Logo nieuw Beste spelers, ouders, trainers en begeleiders,

Nog niet alle teams hebben de Grote Clubactie lotenboekjes opgehaald. Dat kan nog deze week zodat je aanstaande zaterdag de 14e kunt starten met de verkoop. De boekjes liggen in de ontvangstruimte van Reiger Boys. Als deze op slot is, probeer dan een coördinator op te zoeken. Vaak is er een coördinator aanwezig tijdens de trainingen of is er een hoofdtrainer met sleutels. Goede verkoop voor mooie dingen voor de club!

GCA Logo nieuwBeste spelers, ouders, trainers en begeleiders,

Zoals ook in de ouderbijeenkomsten gemeld doen de spelers van Reiger Boys ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Dit betekent dat onze spelers t/m O13 loten gaan verkopen vanaf zaterdag 14 september. Dit jaar willen we geld inzamelen voor een echte snelheidsmeter voor jouw schot en een extra buitenspeelattribuut. Het mooie van deze actie is dat hoe meer loten je verkoopt hoe meer je zelf ook kunt verdienen of winnen. Vanaf aanstaande zaterdag 7 september liggen de pakketten klaar voor de teams en kunnen deze opgehaald worden in de ontvangstruimte bij Reiger Boys. In deze ruimte komt ook de doos om de verkochte lotenboekjes weer in te doen!

Meer informatie is hier te vinden.

Heel veel succes!
Jeugdafdeling Reiger Boys

Kom je ook in de kantine helpenSpeciaal voor de nieuwe kantinemedewerkers die zich hebben opgegeven organiseren we op dinsdag 17 september een gezellige en informatieve avond waarbij we in groepjes uitleg geven over het reilen en zeilen in de kantine.

Er wordt een korte uitleg gegeven over de koffiehoek, de bar en de keuken, maar ook hoe werkt het kassasysteem, hoe plannen we de diensten in en hoe serveren we alcoholische dranken. Kortom een leuke sessie waarbij je kunt kennis maken met de overige vrijwilligers en waarna je voorbereid kan starten aan je eerste kantinedienst.

Kom je ook helpen in de kantineOp dit moment kunnen wij met de bestaande kantinevrijwilligers het rooster voor de kantine niet volledig bezetten. Daarom zijn wij voor het komende seizoen dringend op zoek naar vrijwilligers van 18 jaar of ouder. We hebben zeker 25 extra vrijwilligers nodig….

Lijkt het jou leuk om een aantal keer per seizoen mee te draaien in de kantine?
Geef je dan nú op als vrijwilliger!

Kantinedienst bij Reiger Boys
Leer op een laagdrempelige manier de club en zijn leden kennen.
Hoe leuk is dat!

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!