Verenigings nieuws

rbnieuw2Beste leden, ouders/verzorgers, trainers/begeleiders, sponsoren en vrijwilligers,

Als gevolg van het Coronavirus is het seizoen 2019/2020 helaas heel anders verlopen dan gewenst. Hierdoor is het bestuur helaas genoodzaakt geweest om diverse maatregelen te nemen en alle activiteiten af te lasten. Binnen de door de regering geboden mogelijkheden hebben we toch getracht er het maximale uit te halen. Dit in samenwerking met de besturen van de andere Heerhugowaardse voetbalclubs, Heerhugowaard Sport NV en de gemeente Heerhugowaard. Dit heeft erin geresulteerd dat er vanaf 3 mei 2020 toch weer gefaseerd getraind kon worden.

Herman WuisOp 6 juli is Herman Wuis overleden, het oudste lid en erelid van onze vereniging. Ook was Herman één van de “Vrienden van Reiger Boys”.

Herman was de laatst levende van de gebroeders Wuis, die, samen met een aantal anderen, de voetbalclub Reiger Boys in 1948 hebben opgericht. Herman was nog 16 jaar toen de club het licht zag. Herman en zijn oudere broers Adriaan en Henk hebben er de eerste jaren hard voor moeten knokken om de club overeind te houden en leden te werven. Broer Adriaan was de eerste voorzitter (1948-1949), die al spoedig naar het oosten van het land vertrok.

rbnieuw2Het trainingsschema van het nieuwe seizoen 2020-2021 is eerder bekend gemaakt. Naar aanleiding van de feedback hierop is er een aantal wijzigingen doorgevoerd. Het nieuwe trainingsschema voor seizoen 2020-2021 kan HIER worden gedownload of bekeken.

Elk jaar is het een hele puzzel om het trainingsschema te maken. Zoveel mogelijk wordt rekening gehouden met wensen van trainers, ouders en spelers. Helaas is dit niet altijd mogelijk en daarvoor vragen wij uw begrip.

Meer informatie met betrekking tot de trainingen volgt zo spoedig mogelijk, denk aan de kleedkamerindeling en vanaf welke datum er weer getraind mag gaan worden. Op dit moment is de datum waarop er weer getraind mag worden nog niet bekend gemaakt vanuit de gemeente Heerhugowaard.

IMG 1293Zoals we al eerder schreven zijn de mannen van de MOT druk bezig met alllerlei werkzaamheden. Het schilderwerk is grotendeels achter de rug en de nieuwe hanglampen boven het bar gedeelte van de kantine hangen. Het ziet er gelijk een stuk gezelliger uit waren de eerste reacties.

Deze lampen zijn geleverd en deels gesponsord door Robin Messerschmidt van Prolumi smart lighting solutions. In de kantine volgen nog enkele andere werkzaamheden en als dat klaar is beginnen we aan de grote schoonmaak.

Zodra de kantine weer open is medio augustus / september kunnen we dit allemaal weer onder het genot van een hapje en drank komen bewonderen.

Riny Smidt 1Voetbalvereniging Reiger Boys is met Riny Smidt overeengekomen om komend seizoen 2020-2021 als hoofdtrainer Vrouwen selectie aan de slag te gaan.

Vrouwen 1 zal onder directe leiding staan van Riny die een flinke dosis ervaring naar onze vereniging meebrengt is onder andere werkzaam geweest bij Purmerend, vv Assendelft, Marken, Fortuna Wormerveer en recent Blokkers. Ook is hij 5 jaar scout geweest bij de KNVB. Riny is enorm enthousiast en kijkt erg uit naar komend seizoen.

IMG 1193De meeste leden denken dat er momenteel alleen maar trainingen op het complex zijn. Maar dit is juist de periode waar de mannen van de MOT hard werken om het complex in gereedheid te brengen voor het nieuwe seizoen.

De kleedkamers zijn allemaal schoon gemaakt en verschillende wanden die gebruikt zijn om schoenen tegen af te kloppen zijn weer voorzien van een nieuwe verflaag. Ook hebben de buitendeuren van de kantine en tussendeuren een nieuwe verfje gekregen.

In de kantine zijn tevens verschillende werkzaamheden. Zo zijn de inbouwspots boven de bar vervangen door nieuwe hanglampen waardoor het een stuk gezelliger wordt en er ook achter de bar wat meer licht beschikbaar is voor de medewerkers. Deze lampen komen nog uit de opbrengsten van Reiger Boys 70 jaar.

VOG verklaring omtrent gedragVoor diverse functies binnen Reiger Boys is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) verplicht. Het gaat om de volgende functies:

 • trainers/coaches/begeleiders van kabouters t/m O19
 • leden activiteitencommissie
 • leden toernooicommissie
 • trainers voetbalschool
 • scheidsrechters
 • bestuursleden
 • coördinatoren
 • scheidsrechterscoördinator
 • scheidsrechtersbegeleider
 • EHBO-er
 • vrijwilligers Voetbaldag

Start je in het nieuwe seizoen in één van deze rollen? Vraag dan nu alvast jouw VOG aan via het aanvraagformulier (klik hier voor de link). Jouw aanvraag wordt dan gedaan en je ontvangt een bevestiginsmail met meer informatie. De kosten voor de aanvraag van de VOG betaalt Reiger Boys.

Heb je nog vragen? Mail dan naar vog@reigerboys.nl

rbnieuw2Beste allen,

Het seizoen is helaas op een iets andere manier ten einde gekomen dan anders. We willen jullie hierbij even informeren over de gang van zaken rondom de teamindelingen voor aankomend seizoen.

De coördinatoren zijn achter de schermen druk in overleg met de trainers, begeleiders en mij om een zo goed als mogelijke indeling te maken voor de recreatieve teams. Hierin proberen we alle teams zoveel mogelijk in tact te houden, maar vooral de adviezen en wensen van trainers en spelers erin te verwerken.

Op 30 mei aanstaande worden de (voorlopige) indelingen gepubliceerd op de site van Reiger Boys. Het is dus nog niet definitief en er kan aan het begin van het nieuwe seizoen nog het eea veranderen,al zullen we proberen dat zoveel mogelijk te voorkomen. Na de zomerstop worden de laatste aanpassingen of wensen vervuld indien dat nodig is. Er spelen met de indelingen tal van factoren mee en tot 15 juni zijn er vaak nog aan- en afmeldingen. De indelingen van de selectieteams worden afgestemd tussen (nieuwe) selectie trainers en Hoofd Jeugdopleiding .

Daarbij wordt het trainingsschema rond half/eind juni gepubliceerd. We vragen daarbij nog even jullie geduld.

Met sportieve groet,
Scott Swart - Hoofd jeugdopleiding
Stefanie Hoogland - Hoofd jeugdcoördinator

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

VL logo groot


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

McDonalds Alkmaar HHW kl nw


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl