Verenigings nieuws

onderhoud grasveldDe gemeente Heerhugowaard heeft ons laten weten dat er eerder begonnen gaat worden met het onderhoud aan de velden en in dit geval ook de vervanging van het kunstgrasveld. Hier opnieuw een opsomming van activiteiten:

  • Het (gras) trainingsveld is reeds in onderhoud. Dit betekend er dan ook dat niet op getraind kan en mag worden.
  • De wedstrijdvelden 2 en 3 gaan per maandag 3 juni in onderhoud en kunnen pas weer zaterdag 31 augustus gebruikt worden.
  • De wedstrijdvelden 1, 4 en 5 gaan per maandag 24 juni in onderhoud en kunnen pas weer zaterdag 31 augustus gebruikt worden.
  • Het kunstgrasveld (KGV) gaat deze zomer vervangen worden en kan dus niet worden gebruikt voor wedstrijden en trainingen. De werkzaamheden worden gestart op maandag 3 juni en de geplande oplevering vrijdag 19 juli.

Jorn BerkhoutAZ heeft vrijdagochtend eigen jeugdspeler Jorn Berkhout gecontracteerd. De 17-jarige centrale verdediger tekende een overeenkomst tot medio 2022. Het is voor Berkhout zijn eerste contract in het betaalde voetbal.

Berkhout speelt sinds de zomer van 2013 in de AZ Jeugdopleiding. Daarvoor kwam hij uit voor de amateurs van Reiger Boys uit Heerhugowaard.

club pakketten zo werkt het grey visualSinds kort maken wij gebruik van een nieuwe dienst voor het weergeven van wedstrijd- en sponsorinformatie op onze website en schermen op ons complex. Dit is nodig omdat mijnclub.nu per eind van dit seizoen stopt met het leveren van hun diensten. Nu wordt de informatie vanuit Sportlink gehaald en komt dus rechtstreeks bij de KNVB vandaan. Dit betekend altijd de juiste informatie, direct beschikbaar en ook via voetbal.nl als app op je mobiel.

De nieuwe pagina's die voormalige vervangen zijn te vinden onder wedstrijden van het menu op deze site. Hier is te vinden Thuis wedstrijdprogramma, Uit wedstrijdprogramma, Afgelastingen en Uitslagen. Nieuw zijn Verenigingsactiviteiten, Bestuursdienst en Kantinedienst.

rbnieuw2Beste leden,

Zoals afgesproken houden we ook dit jaar een extra ALV in mei. Graag praten wij u bij over diverse zaken zoals visie op opleiden, vrouwenvoetbal en ontwikkelingen vanuit de VVE. Daarnaast hebben we hulp nodig bij de uitdagingen op het gebied van vrijwilligers en vragen we om goedkeuren t.b.v. invoering van een verenigingdienst.

We willen de twee vacante bestuursposities van Kantine en Vrijwilligers onder de aandacht brengen. Klik op de resp. functie voor een profiel.

Langs deze weg zijn jullie van harte uitgenodigd om in grote getalen bij de extra ALV op maandag 27 mei aanstaande aanwezig te zijn. We starten om 20:00 uur en vanaf 19:30 uur staat de koffie klaar.

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys

AZ Sparta 030519cAfgelopen vrijdagavond waren er maar liefst 24 spelers van Reiger Boys aanwezig bij de wedstrijd van Jong AZ tegen Sparta in Wormerveer. De aanvraag kwam donderdag binnen en dankzij snel schakelen van de trainers en begeleiders is het gelukt om niet alleen spelers voor Jong AZ te regelen maar ook voor Sparta én de scheidsrechters. De wedstrijd is gewonnen door Jong AZ met 3-2. Mooi moment was dat oud Reiger Boys speler Kenzo Goudmijn een talentenprijs kreeg van zijn vader Kenneth Goudmijn. Ook AZ trainer John van den Brom en Ruud Gullit waren aanwezig. De zoon van Ruud Gullit, Maxime, speelt ook in Jong AZ. Dit leverde wat mooie fotomomenten op voor onze spelers. Iedereen bedankt!

DSC 0289 (2)Zondag 14 april jl, was de laatste van een 2-tal clinics speciaal voor meiden. Onder leiding van hoofdtrainster Vrouwenselectie Janny Timisela konden meiden werken aan hun voetbaltechniek en tegelijkertijd proeven van de sfeer binnen Reiger Boys. Doel van deze dagen was het nieuw leven inblazen van de naamsbekendheid van de club op het gebied van dames- en meidenvoetbal, waarbij ruimte is voor zowel de recreatieve als ook de ambitieuze voetbalster.

logo cityrunDe spelers die morgen met hun team meedoen met de Cityrun worden verzocht om samen met hun trainer / begeleider naar de start te komen. Draag bij voorkeur je Reiger Boys wedstrijdshirt, uiteraard vragen wij dit ook aan de leden die zich niet als team hebben ingeschreven.

Van de organisatie kregen we door dat de 600 meter start om 18:00 uur, de 1100 meter om 18:15 uur en de 5 kilometer om 21:00 uur. Kom met ze allen kijken en onze spelers toejuichen. Let wel op dat het morgen koud schijnt te worden dus kleed je daarop.

peuken op tribuneGeachte rokers. Zoals jullie wellicht weten zijn er sinds het begin van het seizoen twee rookplekken voor jullie aangewezen. Helaas constateren wij regelmatig dat er bezoekers zijn, veelal eigen leden, die vergeten zijn dat er speciale plekken zijn om een sigaret te nuttigen. Op de bijgevoegde foto, die afgelopen zondagmorgen is gemaakt, kun je zien dat op verschillende plekken op ons bordes bij de sta-tafels een grote hoeveelheid peuken liggen.

669D448E EDD3 46FF B1DC C689AC992814Voormalig Reiger Boys jeugdspeler Jesper Tielemans heeft afgelopen week bij FC Volendam een contract getekend. Jesper heeft enkele jaren binnen onze jeugd gespeeld waarna hij bij Fortuna Wormerveer terecht is gekomen. Jesper gaan bij FC Volendam in Onder 14 spelen.

Wij feliciteren Jesper hartelijk met deze kans en wensen hem heel veel succes.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button