Verenigings nieuws

rbnieuw2Geachte leden,

In bijgaand document (klik hier) treft u de samenvatting aan van de op 19 april jl. gehouden online Algemene Leden Vergadering.

De uitgebreide notulen zijn opvraagbaar bij onze secretaris Michael Willems via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve groet,
Het Bestuur v.v. Reiger Boys

onderhoud grasveldIn overleg met Heerhugowaard Sport NV is besloten dat dit jaar eerder begonnen gaat worden met het onderhoud van de (gras)velden. Hierdoor zullen de velden dan ook eerder beschikbaar zijn aan het begin van volgend seizoen.

Dit betekent dat vanaf maandag 10 mei aanstaande het trainingsveld en wedstrijdveld 2 niet meer gebruikt kunnen worden. De geplande trainingen volgens het trainingsschema van het trainingsveld schuiven door naar wedstrijdveld 4. Trainingen op wedstrijdveld 2 schuiven door naar wedstrijdveld 1.

toernooienHelaas leven we nog altijd in moeilijke tijden. Daarbij hoort ook dat er op dit moment geen zicht is op wanneer activiteiten en (grote) jeugdtoernooien weer plaats mogen vinden. Ondanks dat er hard wordt gewerkt om toernooien voor te bereiden willen we voorkomen dat de vrijwilligers en spelers wederom worden geconfronteerd met last minute afgelastingen van de toernooien die gaan komen. Om deze reden hebben we besloten om alle (thuis) toernooien die gepland staan te annuleren.

Vol goede moed gaan we verder met de organisatie, echter zullen de toernooien plaats vinden in het komende voetbalseizoen. Via deze weg willen we de groep vrijwilligers bedanken die zich inzetten voor het organiseren van de activiteiten en toernooien bij Reiger Boys. Helaas is dat op dit moment een kleine groep waardoor er veel druk rust op weinig schouders. Ben jij iemand die iets kan toevoegen aan de activiteitencommissie of toernooicommissie meld je dan snel aan, we kunnen alle hulp gebruiken.

Met sportieve groet,
Rick Zwanenburg
Bestuurslid Voetbalzaken facilitair

Pedro en Wendy lrAfgelopen donderdag zijn er weer twee vrijwilligers in het zonnetje gezet. Als eerste Pedro Blom. Pedro is al zo'n 20 jaar wedstrijdsecretaris bij Reiger Boys en doet dat met veel enthousiasme achter de schermen. Pedro is vrijwilliger van de maand maart. Vrijwilliger van de maand april is Wendy Otsen. Wendy notuleert sinds 4,5 jaar de vergaderingen van het bestuur van Reiger Boys en is bijna iedere donderdagavond bij Reiger Boys. Beiden hebben naast bloemen ook een VVV bon gekregen t.w.v. € 25,-- en er wordt door Reiger Boys € 25,-- gestort op hun clubcard. Pedro en Wendy bedankt voor jullie inzet!

Bestuur v.v. Reiger Boys

rbnieuw2Beste leden,

Hoewel wij juridisch niet verplicht zijn om contributie teruggave of korting te verlenen, zijn de leden van 18 jaar en ouder afgelopen jaar bijzonder hard geraakt a.g.v. de corona maatregelen. Daarom heeft het bestuur voorgesteld om de contributie van de senioren leden van de teams vanaf 019 een eenmalige korting over het seizoen 2020/2021 te geven van 75 euro ter compensatie. Dit voorstel is tijdens de Algemene Leden Vergadering van 19 april 2021 aangenomen.

Voorwaarden:

  • Leden blijven lid in het seizoen 2021/2022.
  • De contributie voor het seizoen 2020/2021 reeds volledig is voldaan of de betalingsregeling die is afgesproken volledig is nagekomen.
  • Senioren met een B-lidmaatschap zijn uitgezonderd voor deze korting, aangezien zij reeds korting op de contributie ontvangen.

Als extra stap is tijdens de Algemene Leden Vergadering besloten dat je als lid zelf kenbaar dient te maken of je gebruik wilt maken van deze korting of dit wilt laten zitten en hiermee de club een financiële handreiking te doen. Mocht je gebruik willen maken van de korting dan kan je dit kenbaar maken via dit formulier. De korting wordt verrekend met de factuur voor de contributie van het seizoen 2021/2022. Je kunt deze korting aanvragen tot 15 juni 2021.

Daarnaast kunnen we mededelen dat de hoogte van de contributie voor alle leden t.b.v. seizoen 2021/2022 gelijk blijft met de contributie van 2020/2021.

Met sportieve groet,
Het bestuur v.v. Reiger Boys

Eric de HartTijdens de Algemene Leden vergadering van afgelopen maandag is Eric de Hart gekozen als nieuwe penningmeester van onze vereniging.

Eric is in het dagelijks leven werkzaam als belastingadviseur. Is getrouwd en heeft twee zoons waarvan er één bij Reiger Boys voetbalt. De oudste zoon is een paar jaar geleden met voetballen gestopt. In 2008, toen zijn zoons begonnen met voetballen, is hij trainingen gaan geven aan de jeugd. Naast voetbal is hij ook een wielerfan. In de rol van penningmeester draagt hij graag zijn steentje bij aan de club.

Wij heten Eric van harte welkom binnen het bestuur en wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol.

Het bestuur van v.v. Reiger Boys

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van maandag 19 april is deze video getoond waarmee we terugblikken naar seizoen 2020/2021.

voetbalschool 180421Afgelopen zondag hebben de eerste groepen deelnemers aan de Voetbalschool van dit jaar de trainingen afgerond. Het was een prachtige zonnige dag en ze hebben veel geleerd in de afgelopen maanden van trainers Sten en Kay, onder andere hoe te handelen met de bal in verschillende wedstrijd situaties, dribbelen, aannames, technische ontwikkelingen en juiste houdingen. Natuurlijk ging dit in combinatie met veel plezier.

De volgende groep van de Reiger Boys Voetbalschool start op 9 mei aanstaande. Meer weten of inschrijven? Klik hier

Met sportieve groet,
Sten en Kay

rbnieuw2Beste leden,

Graag informeren wij u over een aantal extra zaken die aan de orde komen in onze ALV komende maandag 19 april:

  • Eric de Hart kandidaat penningmeester
  • Jordy Wijdenes penningmeester van onze VVE
  • Kandidaten Kascommissie
  • Kandidaten Commissie van Beroep
  • Binnengekomen vraag

Eric de Hart kandidaat penningmeester
Met veel genoegen dragen wij Eric de Hart voor als penningmeester van onze vereniging. Wij willen dit dan ook tijdens de komende ALV officieel laten bekrachtigen. Conform artikel 12 lid 2 van de statuten kunnen tegenkandidaten tenminste door 3 leden worden gesteld mits hiervan uiterlijk 2 x 24 uur voorafgaand aan de ALV gepland voor 19 april aanstaande worden aangemeld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

rbnieuw2Beste leden,

Conform de statuten dient tijdens de Algemene Leden Vergadering van 19 april de leden van de Commissie van Beroep te worden gekozen. Deze bestaat uit drie leden en twee plaatsvervangende leden die geen deel mogen uitmaken van het bestuur.

Als Commissie van Beroep behandel je beroepschriften n.a.v. schorsing en royementen die het bestuur heeft opgelegd. Als commissie behandel je de ontvangen beroepschriften en ben je daarbij gerechtigd alle op de beroepzaak betrekking hebbende stukken en bescheiden in te zien. Vervolgens doen jullie uitspraak naar eer en geweten binnen de normen van de opgelegde straf. De uitspraak die jullie dan doen is door middel van een aangetekend schrijven aan de betrokkene met een afschrift aan het bestuur.

Je gaat de rol aan voor 1 seizoen en na dit seizoen mag je je eenmaal herkiesbaar stellen. Lijkt dit je leuk dan kan je je melden bij Michael Willems via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve groet,
Het bestuur
v.v. Reiger Boys

rbnieuw2Dit artikel is aangevuld met additionele informatie

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen beginnen langzaam weer op te starten. Ben je van plan volgend seizoen niet meer te voetballen bij Reiger Boys, vergeet je dan niet zo spoedig mogelijk af te melden bij de ledenadministratie. Je kunt hiervoor het afmeldingsformulier van de site gebruiken. Klik hier.

De leider/ trainer is niet verantwoordelijk voor de afmelding, hij zal dit niet doorgeven aan de ledenadministratie. Dit is de verantwoordelijkheid van de speler/ ouders van de speler. Ook als je naar een andere club gaat en de nieuwe club een overschrijving indient, dan verzoeken we je jezelf ook af te melden bij de ledenadministratie.

Let op: Alleen schriftelijke afmeldingen bij de ledenadministratie worden verwerkt.

Conform het contributie reglement dient je afmelding voor 15 juni binnen te zijn.

Bij te late afmeldingen worden altijd kosten in rekening gebracht voor het nieuwe seizoen.

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl