Verenigings nieuws

rbnieuw2Vanaf 2020 start Reiger Boys met haar eigen voetbalschool! De voetbalschool is bedoeld voor alle leden binnen de volgende leeftijdscategorie:

Onder 8 t/m onder 15.

Het maakt bij de voetbalschool niks uit of je een jongen of een meisje bent. Of je selectie speelt of geen selectie. Het is voor iedereen!

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden

Beau BourgonjeLieve mensen,

Graag willen wij iedereen bedanken voor alle steun en medeleven bij het overlijden van onze lieve kleine Beau. Bloemen, kaarten, telefoontjes, berichtjes het was hartverwarmend voor ons en missen ons kleine mannetje enorm.

Nogmaals heel veel dank.

Paula Bourgonje

FB AZ WILLEM IIDe bestelde kaarten van AZ tegen Willem II zijn binnen. Deze kunnen bij Stefanie Hoogland opgehaald worden.

Graag even een seintje vooraf via 0641918196.

Wat de bijbestelde lunchboxen voor de jeugd betreft: deze tickets zitten in de bevestigingsmail van degene die besteld heeft en moeten uitgeprint meegenomen worden zaterdag.

rbnieuw2
Tot onze spijt moeten wij mededelen dat de wegen van Reiger Boys en hoofdtrainer Raymond Huisman per direct zullen scheiden. Ondanks het feit dat wij eerder voor dit seizoen een contractverlenging zijn overeengekomen, heeft het bestuur gezamenlijk besloten om tussentijds te stoppen met de samenwerking. Het bestuur kan ook de opvolging bekend maken, interim trainer Tom Boukes vult deze rol per direct in voor het restant van het seizoen om het tij te kunnen keren. Wij danken Raymond Huisman voor de samenwerking van afgelopen 1,5 seizoen en wensen hem veel succes in de toekomst.

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys

rbnieuw2Afgelopen zaterdag tijdens de nieuwjaarslunch zijn de jubilarissen gehuldigd. Twee leden waren 25 jaar lid, twee leden 40 jaar lid en vier leden 50 jaar lid. 

 • 25 jaar lid: Roy Langeberg en Harrie Aaldring
 • 40 jaar lid: Nico de Krijger en Piet Schouten
 • 50 jaar lid: Bert de Haas, Ab de Haas (verhinderd), Willem Wijdenes en Jan Peekel

Tevens is Ben Rietveld uitgeroepen tot Ere-voorzitter vanwege het vele werk hij heeft verricht de afgelopen 17 jaar en de laatste 7 jaar als voorzitter. Ben was helaas niet aanwezig. Daarnaast is Andre Elsinga gehuldigd als Erelid. Andre heeft de laatste jaren als penningmeester gefunctioneerd binnen het bestuur en daarvoor allerlei andere taken.

Alle jubiliarissen ontvingen van bestuurlid Stefanie Hoogland, voorzitter Dick Kuijl en penningmeester Michael Willems een grote bos bloemen en het daarbij behorende cadeau.

tafel ontvangstruimteVerschillende personen hebben al gezien dat we een nieuwe tafel hebben in de ontvangstruimte beneden. Deze nieuwe (gekregen) tafel is groter waardoor de mannen van de MOT nu allemaal aan tafel hun kopje koffie kunnen nuttigen op de maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen.

Ook kunnen coordinatoren en/of trainers hier gebruik van maken voor een overleg indien de kantine gesloten is.

vrijwilligers december en januari

Gisteren zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie twee vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Marco van Langen is vrijwilliger van de maand december geworden. Marco is al enkele jaren actief binnen de club als contributieadministrateur.

Koos Koster is vrijwilliger van de maand januari. Koos is actief als o.a. speaker bij thuiswedstrijden van Heren 1 en Vrouwen 1 maar ook bij allerlei andere activiteiten zoals de voetbaldagen.

Marco en Koos kregen uit handen van Stefanie Hoogland een mooi boeket, een waardebon namens de Vrienden van Reiger Boys en 25 euro gestort op hun clubcard.

Wil je ook een vrijwilliger in het zonnetje zetten? Nomineer deze dan (klik hier).

2020 sneeuwZaterdag 4 januari vindt het grote spektakel plaats: vele oud-spelers en speelsters zullen laten zien dat zij het voetbalspelletje nog lang niet verleerd zijn. Er is een geweldige aanmelding geweest, zodat er niet alleen gespeeld wordt tussen het huidige 1ste elftal en “jong-oud” (zowel bij de mannen als bij de vrouwen!), maar er zijn ook maar liefst 4 teams van oud-oud-spelers die elkaar in partijtjes van 8 tegen 8 zullen proberen de loef af te speken, te snel af te zijn en diverse “pannaatjes” te plaatsen. Kortom, een aanrader om dat te komen zien.

Alle wedstrijden duren 2x30 minuten, met tussendoor 15 minuten rust. Het speelschema ziet er als volgt uit:

 • Huidig 1ste mannen tegen “jong-oud” : 11.15 uur op KGV en huidig 1ste vrouwen tegen “jong-oud”: 11.15 uur op veld 5.

 • Er zijn 4 teams “oud-oud”. Zij dragen de illustere namen: Oud-Real Madrid - Oud FC Barcelona - Oud-Liverpool - Oud AFC Ajax.

  • 11.15 uur: Liverpool (geel shirt) - Barcelona (zwart shirt) / veld 4 voor / scheidsrechter: Klaas Pluister.
  • 11.15 uur: Ajax (geel shirt) - Real Madrid (wit shirt) / veld 4 achter / scheidsrechter: Jack Wezepoel.
  • 11.45 - 12.00 uur: rust.
  • 12.00 uur: Liverpool (geel) - Real Madrid (wit) / veld 4 voor / scheidsrechter: Klaas Pluister.
  • 12.00 uur: Ajax (geel) - Barcelona (zwart) / veld 4 achter / scheidsrechter: Jack Wezepoel.

Blade heineken 0

Heineken 0.0 was al enige tijd vanuit fles beschikbaar in de kantine. Maar vanaf aanstaande zaterdag is dit alcohol vrij biertje ook verkrijgbaar vanuit de tap. Een glas kost net zoveel als een flesje a 2 euro.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!