sinterklaasvoetbalVia via is vernomen dat ook dit jaar Sinterklaas weer een bezoek zal brengen aan Reiger Boys. Sinterklaas wordt verwacht op zondag 1 december.

Voor het sinterklaasfeest zijn alle spelers van de kabouters en de JO8 uitgenodigd. Het feest zal beginnen om 11:15 uur (na de training van de kabouters) en duurt tot ca 12:30 uur.

De kantine zal hiervoor weer in 2 delen worden gesplitst waarbij het deel bij de instructieruimtes voor sinterklaas en de spelers is. Voor de ouders, broertjes en zusjes is de andere kant (kant van de tv en bar gereserveerd).

Aanmelden kan helaas niet meer.

Verder is er ook een kleurwedstrijd. Kies een kleurplaat en aan de slag! Je kunt de kleurplaat inleveren bij jouw trainer/begeleider. Dit kan tot uiterlijk 25 november. Kies voor kleurplaat 1, 2 of 3.

De organisatie van het sinterklaasfeest is nog op zoek naar ouders die mee willen helpen bij het versieren van de kantine en tijdens het sinterklaasfeest. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de coördinator (Hudson of Rene).

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

coming soon


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl