banner voetbal nlDe Voetbal.nl app is nu beschikbaar met daarin ook Reiger Boys informatie. Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bent ingeschreven bij de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen, bijeenkomsten maar ook bestuur- en kantinediensten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en auto indeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en de club afspeelt.

Account instellen

Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  • Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij de ledenadministratie bekend bent.
  • Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van Reiger Boys ontvangt is het adres waarmee je bekend bent. Weet je dit email adres niet, vraag deze dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij bij de ledenadministratie bekend bent.
  • Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

Meerdere kinderen voetballen?
Heb je meerdere kinderen bij Reiger Boys spelen en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".

Hoe te downloaden?
Dit kan via de App store en Google Play

appstore play store