rbnieuw2Aan de leden en ouders van de leden,

Evenals het voorgaande seizoenen gaan we de contributiefacturen voor het seizoen 2019/2020 per e-mail verzenden. De contributiefacturen worden op zondag 14 juli 2019 verzonden. Wij vragen u om de ingekomen e-mail van de contributiefactuur te openen, op te slaan en voor betaling gereed te maken voor de vervaldatum. Let hierbij ook even op ingekomen berichten in uw ongewenste (spam) mailbox. Indien er geen mailadres bekend is, zal de factuur per post worden verzonden.

De samenstelling van uw contributienota is te vinden op deze site onder de groep algemeen, ledenadministratie, contributie veld + zaal (klik hier). Hier vindt u de categorie, op basis waarvan voor uw kind of uzelf de contributiefactuur is opgesteld. (zie ook hierna Contributie)

De betaling kan geschieden op het bankrekeningnummer van de contributie IBAN- nummer NL40 INGB 0004133246 (links bovenin op de factuur), met vermelding van het factuurnummer en het lidnummer (deb.nr.)

Contributie
Conform de door het bestuur voorgestelde maatregelen m.b.t. de contributieaanpassing voor het seizoen 2019/2020 zijn de volgende besluiten genomen en goedgekeurd door de Algemene Ledenvergadering van de op 27 mei 2019 gehouden Extra Algemene Ledenvergadering;

Algemene verhoging van de contributie met € 10,00 voor alle zaalspelers.

Het in de extra ledenvergadering van 31 mei 2018 genomen besluit, om de teruggave van de vrijwilligersbijdrage over het seizoen 2018/2019 voor de verrichte werkzaamheden te storten op een door het lid aangeschafte of aan te schaffen clubcard kom te vervallen. De terugbetaling van de vrijwilligersbijdrage zal evenals in vorige seizoenen in mindering worden gebracht op de contributienota.

Contributie veldspelers seizoen 2019/2020 ongewijzigd t.o.v. seizoen 2018/2019.

Vaststelling selectiebijdrage
Deze bijdrage is € 25,00 voor de selectieteams van heren, vrouwen en jeugd bij het veldvoetbal, waarbij de teams worden getraind door een trainer met een vergoeding voor zijn werkzaamheden. Deze bijdrage komt bovenop de algemene contributieverhoging.

Deze bijdrage is € 50,00 voor de selectieteams van vrouwen en jeugd meisjes in de zaal, waarbij de gelegenheid wordt gegeven voor extra trainingen in de zaal.

De selectiebijdrage treft u aan op de contributiefactuur voor uzelf of uw kind. Het bedrag op de factuur geeft aan, dat u of uw kind is ingedeeld in een selectiegroep bij de senioren heren en vrouwen en bij de jeugd in een team. Zijn er aanvullingen van spelers, of afvallers bij de selectieteams dan zal de selectiebijdrage alsnog in rekening worden gebracht of worden terugbetaald.

Kledingbijdrage
In de contributienota is de kledingbijdrage van € 20,00 per seizoen voor clubkleding opgenomen. Voor de kabouters is, deze bijdrage € 10,00 per seizoen. Speelt men op het veld en in de zaal, dan is deze bijdrage € 40,00 per seizoen.

Vrijwilligersbijdrage
De terugbetaling van de vrijwilligersbijdrage over het seizoen 2018/2019 wordt in mindering gebracht op de contributienota over het seizoen 2019/2020. Hebt u een taak verricht en de vrijwilligersbijdrage over het seizoen 2018/2019 betaald, dan treft u de verrekening van deze bijdrage op deze nota aan.

De bijdragen voor het seizoen zijn ongewijzigd gebleven en treft u bij het contributieoverzicht op deze site. Onder de groep algemeen, vrijwilligersbijdrage op deze site vindt u de werking van het protocol, de vacatures en de aanmelding als vrijwilliger. Hebt u recht op de teruggave over het seizoen 2018/2019 en is de bijdrage niet in mindering gebracht op de factuur, dan even een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Huygenpas
Bent u voor uw kind of voor u zelf in het bezit van een Huygenpas van de Gemeente verstrekt door Haltewerk voor het jaar 2019, neem dan zo snel mogelijk contact op via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het gebruik van de pas is met ingang van 1 januari 2018 gewijzigd en geldt ook voor 2019. Op uw pas heeft u voor uzelf of uw kind een bijdrage ontvangen met een bedrag wat kan worden besteed. Deze pas kunt u gebruiken voor de betaling van de contributienota. Uw pas is voor zien van een QR code, waarmee de betaling van de contributie kan worden verricht.

Overige mededelingen
Zijn er vragen over de contributiefactuur, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (links bovenin op de factuur)

Wij wensen u en uw kinderen een fijne vakantie en een sportief en blessurevrij seizoen toe.

Namens het bestuur en met vriendelijke groet

André Elsinga
Penningmeester

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl