Kom je ook in de kantine helpenSpeciaal voor de nieuwe kantinemedewerkers die zich hebben opgegeven organiseren we op dinsdag 17 september een gezellige en informatieve avond waarbij we in groepjes uitleg geven over het reilen en zeilen in de kantine.

Er wordt een korte uitleg gegeven over de koffiehoek, de bar en de keuken, maar ook hoe werkt het kassasysteem, hoe plannen we de diensten in en hoe serveren we alcoholische dranken. Kortom een leuke sessie waarbij je kunt kennis maken met de overige vrijwilligers en waarna je voorbereid kan starten aan je eerste kantinedienst.

 

We beginnen om 19:30 uur en zullen uiterlijk 21:00 uur klaar zijn. In verband met het indelen in groepjes is het wel van belang dat we weten wie er komt. Kun je dit laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Wij zorgen voor koffie, een hapje en een drankje want dat gaan we zelf maken tijdens de sessies.

Tot dan,
De kantineploeg

p/s Als je al bent aangemeld voor kantinedienst dan krijg je nog een persoonlijke uitnodiging. Heb je je nog niet aangemeld, doe dit dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!