rbnieuw2Beste allen,

Het seizoen is helaas op een iets andere manier ten einde gekomen dan anders. We willen jullie hierbij even informeren over de gang van zaken rondom de teamindelingen voor aankomend seizoen.

De coördinatoren zijn achter de schermen druk in overleg met de trainers, begeleiders en mij om een zo goed als mogelijke indeling te maken voor de recreatieve teams. Hierin proberen we alle teams zoveel mogelijk in tact te houden, maar vooral de adviezen en wensen van trainers en spelers erin te verwerken.

Op 30 mei aanstaande worden de (voorlopige) indelingen gepubliceerd op de site van Reiger Boys. Het is dus nog niet definitief en er kan aan het begin van het nieuwe seizoen nog het eea veranderen,al zullen we proberen dat zoveel mogelijk te voorkomen. Na de zomerstop worden de laatste aanpassingen of wensen vervuld indien dat nodig is. Er spelen met de indelingen tal van factoren mee en tot 15 juni zijn er vaak nog aan- en afmeldingen. De indelingen van de selectieteams worden afgestemd tussen (nieuwe) selectie trainers en Hoofd Jeugdopleiding .

Daarbij wordt het trainingsschema rond half/eind juni gepubliceerd. We vragen daarbij nog even jullie geduld.

Met sportieve groet,
Scott Swart - Hoofd jeugdopleiding
Stefanie Hoogland - Hoofd jeugdcoördinator

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl