Cindy en Karin vrijwilligers van de maand!

IMG 1816 klAfgelopen zaterdag werden Cindy de Ruijter en Karin Arxhoek bij Reiger Boys verrast en in het zonnetje gezet als vrijwilligers van de maand. Er zijn tientallen stemmen voor hen binnen gekomen en terecht. Cindy is jaren vrijwilliger bij Reiger Boys: eerst als coördinator van toernooien, vrijwilliger bij toernooien en activiteiten, coördinator van de meiden en Vrouwen en nu als teammanager bij de Vrouwen. Zij is vrijwilliger van de maand december 2021. Karin is vrijwilliger van de maand januari en ook al jaren actief bij Reiger Boys: eerst als coördinator bij de meiden, nu is ze actief als begeleider bij de MO 19-1, is vaak vrijwilliger bij toernooien en coördineert de aanvragen van de VOG's voor de vereniging. Samen staan ze af en toe bij gelegenheden ook nog gezellig samen in de kantine.

Vrijwilligers van de maand ontvangen bloemen, € 25,-- op hun clubcard en namens de Vrienden van Reiger Boys een VVV bon t.w.v. € 25,--. Tevens hangen hun foto's een jaar in de koepel in de kantine.

Cindy en Karin; nogmaals bedankt voor jullie inzet!

Bestuur v.v. Reiger Boys

Wil je ook stemmen op een vrijwilliger? Doe dat dan via dit formulier. Op deze lijst vind je alle vrijwilligers die al gehuldigd zijn, kijk dan hier.

IMG 1805 kl

IMG 1807 kl

IMG 1809 kl

IMG 1811 kl

IMG 1813 kl

IMG 1816 kl

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl