Maatregelen na de persconferentie van 25 januari

rbnieuw2Op 25 januari 2022 was de persconferentie inzake de Coronamaatregelen. In dit bericht een opsomming van de nu geldende regels. Publiek is gelukkig weer welkom op ons sportpark, wel onder de geldende regels volgens het RIVM zoals het bewaren van 1.5 meter afstand. Het gehele clubgebouw is weer geopend, inclusief de kantine. In het clubgebouw is het hebben van een geldig Coronatoegangsbewijs en het dragen van een mondkapje verplicht.

Kantine
De kantine mag weer worden geopend. U mag het gebouw betreden als u een geldige QR code kunt laten zien. Hier zal ook op worden gecontroleerd. In de kantine is zitten verplicht, net als een mondkapje als u loopt. Wij hopen van harte dat u allen onze kantine komt bezoeken en gezellig een hapje en een drankje komt bestellen. De kantine zal aanstaande zaterdag vanaf 8:00 uur geopend zijn.

Wedstrijden
Eventuele oefenwedstrijden tegen andere clubs dan Reiger Boys zijn weer toegestaan en de competities zullen weer starten. Voor het juiste wedstrijdprogramma, raadpleegt u de Voetbal.nl app of het Reiger Boys wedstrijdschema. In verband met het inplannen van wedstrijden door de KNVB staat vrijdag het definitieve schema online.

Uitwedstrijden
Hou er rekening mee dat niet bij alle verenigingen het clubgebouw (geheel) is geopend. Kantines blijven soms dicht, maar ook kleedkamers kunnen gesloten zijn. Kijk goed op de website van de club waar je moet spelen.

Namens het bestuur
Rick Zwanenburg
Bestuurslid voetbalzaken Facilitair

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl