Jeugd nieuws

708665AA 81C2 438E 85C8 61D80E5F202BOok de 8e Voetbaldag was weer een groot succes. Op het terrein van Reiger Boys hebben zo’n 55 kinderen zich vandaag vermaakt met een toernooi, lunch en een aantal activiteiten in de middag met als eyecatcher het bumpervoetbal en de techniektraining van Sten van onze eigen voetbalschool. De kinderen hebben zich super sportief gedragen en zijn met een voldaan gevoel naar huis gegaan. We willen dan ook alle vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Mede dankzij jullie was dit weer een topdag! Tot de volgende keer.

Kijk voor meer foto’s op onze FaceBook pagina.

Sportieve groeten,

Desiree Fritz en Natasja ten Cate, Organisatie Voetbaldag

rbnieuw2Het bestuur van Reiger Boys is verheugd te kunnen mededelen dat het in de persoon van Scott Swart een nieuwe Hoofd Jeugd Opleiding heeft gevonden.

Scott Swart (21) is een bekende van de club en al een paar jaar als jeugdtrainer actief bij de vereniging. In het kader van de afronding van zijn studie aan het CIOS en het behalen van het UEFA B-cursus fungeert Scott op dit moment als assistent bij Reiger Boys 1 welke hij combineert met het trainerschap bij Schagen United JO17-1.

Scott heeft in het verleden zelf gespeeld bij AFC ’34, SVW ’27 en Vrone en heeft inmiddels vijf jaar ervaring als trainer waarvan de laatste drie jaar bij Reiger Boys.

“Ik kijk uit naar mijn nieuwe functie bij Reiger Boys”, aldus Swart. “Het aankomende seizoen ga ik mij als Hoofd Jeugd Opleiding volledig inzetten voor deze mooie en vooruitstrevende vereniging!”

voetbaldag 2017Na het grote succes van de vorige keren organiseert Reiger Boys wederom een voetbaldag en wel op woensdag 19 februari aanstaande. Deze dag is voor voetbalfans van onder 8 t/m onder 12 en staat weer bol van voetbal.

Tussen 8.30 uur en 16.30 uur kun je je op het Reiger Boys complex weer prima vermaken. Wat op verzoek blijft is het toernooi (speel je voor Ajax of voor Celtic?), de voetbalquiz en de verschillende oefeningen / spellen waarbij je kunt werken aan je voetbaltechniek.

20200123 191730Afgelopen donderdag was de scheidsrechterstraining voor de spelers en speelsters O17 – O19. Grote waardering gaat uit naar Valentijn Bakker en Brian van Alphen die aangeboden hadden om deze training te geven.

Helaas was de belangstelling niet zo groot en waren slechts de MO17-1 en MO17-3 redelijk vertegenwoordigd met daarnaast slechts 2 jongens. Hopelijk is de kennis bij de afwezigen al paraat waardoor de training overbodig is.

rbnieuw2In goed onderling overleg hebben Reiger Boys en Kamil Karaer besloten om na dit seizoen uit elkaar te gaan. Karaer zit op dit moment in zijn derde seizoen als Hoofd Jeugd Opleidingen en heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

“Ik ben Reiger Boys dankbaar voor de kans die zij mij drie jaar geleden hebben geboden, en voor de stappen die de jeugdopleiding in de afgelopen jaren heeft gemaakt. De mix van prestatiegericht bezig zijn in een goede samenwerking en prima sfeer heb ik als bijzonder ervaren, en ik kijk dan straks ook met plezier terug op mijn jaren binnen de club.”

Reiger Boys dankt Karaer op zijn beurt voor bewezen diensten. “Kamil heeft hier iets neergezet waar zijn opvolger straks op kan voortborduren. Wij wensen hem dan ook alle succes in de toekomst en hopen hem nog eens terug te zien op de club.”

Het bestuur zal zich in de komende periode beraden over de opvolging van Karaer.

sven klitsie 2De volgende uitnodiging bij een BVO is van de “panter” van de O.11. Sven Klitsie heeft een uitnodiging ontvangen bij “Het andere oranje”. Hij mag binnenkort een stage afwerken bij FC Volendam. Sven laat wekelijks met zijn prachtige reddingen en reflexen zien dat hij zijn doel schoon wil houden. Namens de trainers van de onderbouw wensen we hem veel plezier en veel succes bij Volendam!

BA & TM

2fb6726d 9dfa 4c2e 93be 3fa90a126821Op zondag 12 januari hadden we ons met Reiger Boys 10-1 ingeschreven voor wintertoernooi bij Hercules Zaandam. Omdat 4 jongens van onze 10-1 waren uitgekozen om deel te nemen aan de AZ voetbalschool en ook de 10-2 deelnam aan het toernooi, hadden we een flink tekort aan spelers. Na een telefoontje met Joost, de trainer van KSV 10-1 werd besloten om als combinatieteam van Reiger Boys 10-1 en KSV 10-1 heen te gaan als FC Heerhugowaard. 4 spelers van Reiger Boys t.w. Jesse (keeper), Chris, Boedi en Lenn en van 4 van KSV t.w. Boet, Just, Milan en Youri.

De jongens kenden elkaar al van de vele onderlinge wedstrijden, school en als buurtbewoners dus compleet nieuw voor elkaar waren ze niet. Op zondagochtend om 7.45 uur verzamelden we bij Sporthal Zuid om kennis te maken en van daaruit vertrokken we richting Zaandam.

voetbalschool AZ 1Vlak voor de winterstop kwam het mooie nieuws op de Club dat Reiger Boys met maar liefst 6 spelers is vertegenwoordigd op de AZ Voetbalschool. Een enorme prestatie van de spelers! Vanuit de O.10-1 zijn 4 spelers geselecteerd, uit de O.10-2 en O.9-1 zijn er beide 1 speler geselecteerd.

Uit de O.10-1, winnaar AZ-toernooi O.10, zijn Luca Boon, Tim Kroon, Gene Los en Siem Grooten geselecteerd. Luca is een geweldige middenvelder die even makkelijk een geweldige pass kan geven met links en rechts. Bij Tim weet je als back al dat je een vervelende middag gaat hebben als hij tegenover je staat met enorm veel snelheid en een mooie techniek gaat hij met gemak de back voorbij. Achterin staat een geweldige laatste man in de vorm van Gene, als spits heb je weinig kans om hem 1 op 1 voorbij te komen. Naast Gene staat de snelste speler uit de regio Siem, met een geweldige snelheid en een goede werklust bezorgt hij de meeste buitenspelers een lastige middag.

JO15 1 301219Na een valse start met twee keer 0 punten begon de onwennige selectie van Reiger Boys JO15-1 vanaf de 3e wedstrijd te draaien. Onder leiding van hoofdcoach/trainer Sten Schellingerhout en assistent-coach/trainer Remco Gordijn volgden, na eerst een gelijkspel tegen Zouaven, 5 winstpartijen met slechts 3 tegendoelpunten. Daarop volgde een verlies tegen het te sterke Den Helder, maar daaropvolgend een knap herstel met winst (3-0) thuis tegen Schagen en (0-2) uit tegen Westfriezen.

Door dit sterke resultaat van 22 punten uit 11 wedstrijden hebben onze mannen het vooraf lastig ingeschatte doel bereikt: afdwingen van nacompetitie voor promotie naar 3e divisie!

C9553B0E 3331 4D0C 809C 1385109D90E521 december was het weer zover, de jaarlijkse bijeenkomst van Onder de 17, die voor het komende seizoen het spelregelbewijs moeten halen. Met een grote opkomst van maar liefst 34 meisjes/jongens zijn ze na een korte uitleg gestart met de toets. Ca. 93% heeft de toets met succes afgesloten en kunnen dus volgend seizoen lekker blijven voetballen.

IMG 0189Op zaterdag 11 januari 2020 wordt vanuit Reiger Boys weer de traditionele strandtraining georganiseerd. De hulp van trainers en begeleiders is daarbij uiteraard onmisbaar. De meeste weten wat de bedoeling is, mogelijk een aantal nieuwelingen wellicht nog niet. Ieder team vertrekt volgens onderstaand schema vanaf het Reiger Boys complex naar het Luna Strand.

De teams dienen zelf vervoer te regelen m.b.v. ouders. Natuurlijk kan er ook bij het strand afgesproken worden.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!