Jeugd nieuws

sven klitsie 2De volgende uitnodiging bij een BVO is van de “panter” van de O.11. Sven Klitsie heeft een uitnodiging ontvangen bij “Het andere oranje”. Hij mag binnenkort een stage afwerken bij FC Volendam. Sven laat wekelijks met zijn prachtige reddingen en reflexen zien dat hij zijn doel schoon wil houden. Namens de trainers van de onderbouw wensen we hem veel plezier en veel succes bij Volendam!

BA & TM

2fb6726d 9dfa 4c2e 93be 3fa90a126821Op zondag 12 januari hadden we ons met Reiger Boys 10-1 ingeschreven voor wintertoernooi bij Hercules Zaandam. Omdat 4 jongens van onze 10-1 waren uitgekozen om deel te nemen aan de AZ voetbalschool en ook de 10-2 deelnam aan het toernooi, hadden we een flink tekort aan spelers. Na een telefoontje met Joost, de trainer van KSV 10-1 werd besloten om als combinatieteam van Reiger Boys 10-1 en KSV 10-1 heen te gaan als FC Heerhugowaard. 4 spelers van Reiger Boys t.w. Jesse (keeper), Chris, Boedi en Lenn en van 4 van KSV t.w. Boet, Just, Milan en Youri.

De jongens kenden elkaar al van de vele onderlinge wedstrijden, school en als buurtbewoners dus compleet nieuw voor elkaar waren ze niet. Op zondagochtend om 7.45 uur verzamelden we bij Sporthal Zuid om kennis te maken en van daaruit vertrokken we richting Zaandam.

voetbalschool AZ 1Vlak voor de winterstop kwam het mooie nieuws op de Club dat Reiger Boys met maar liefst 6 spelers is vertegenwoordigd op de AZ Voetbalschool. Een enorme prestatie van de spelers! Vanuit de O.10-1 zijn 4 spelers geselecteerd, uit de O.10-2 en O.9-1 zijn er beide 1 speler geselecteerd.

Uit de O.10-1, winnaar AZ-toernooi O.10, zijn Luca Boon, Tim Kroon, Gene Los en Siem Grooten geselecteerd. Luca is een geweldige middenvelder die even makkelijk een geweldige pass kan geven met links en rechts. Bij Tim weet je als back al dat je een vervelende middag gaat hebben als hij tegenover je staat met enorm veel snelheid en een mooie techniek gaat hij met gemak de back voorbij. Achterin staat een geweldige laatste man in de vorm van Gene, als spits heb je weinig kans om hem 1 op 1 voorbij te komen. Naast Gene staat de snelste speler uit de regio Siem, met een geweldige snelheid en een goede werklust bezorgt hij de meeste buitenspelers een lastige middag.

JO15 1 301219Na een valse start met twee keer 0 punten begon de onwennige selectie van Reiger Boys JO15-1 vanaf de 3e wedstrijd te draaien. Onder leiding van hoofdcoach/trainer Sten Schellingerhout en assistent-coach/trainer Remco Gordijn volgden, na eerst een gelijkspel tegen Zouaven, 5 winstpartijen met slechts 3 tegendoelpunten. Daarop volgde een verlies tegen het te sterke Den Helder, maar daaropvolgend een knap herstel met winst (3-0) thuis tegen Schagen en (0-2) uit tegen Westfriezen.

Door dit sterke resultaat van 22 punten uit 11 wedstrijden hebben onze mannen het vooraf lastig ingeschatte doel bereikt: afdwingen van nacompetitie voor promotie naar 3e divisie!

C9553B0E 3331 4D0C 809C 1385109D90E521 december was het weer zover, de jaarlijkse bijeenkomst van Onder de 17, die voor het komende seizoen het spelregelbewijs moeten halen. Met een grote opkomst van maar liefst 34 meisjes/jongens zijn ze na een korte uitleg gestart met de toets. Ca. 93% heeft de toets met succes afgesloten en kunnen dus volgend seizoen lekker blijven voetballen.

IMG 0189Op zaterdag 11 januari 2020 wordt vanuit Reiger Boys weer de traditionele strandtraining georganiseerd. De hulp van trainers en begeleiders is daarbij uiteraard onmisbaar. De meeste weten wat de bedoeling is, mogelijk een aantal nieuwelingen wellicht nog niet. Ieder team vertrekt volgens onderstaand schema vanaf het Reiger Boys complex naar het Luna Strand.

De teams dienen zelf vervoer te regelen m.b.v. ouders. Natuurlijk kan er ook bij het strand afgesproken worden.

klimfoto 3Vanwege het goede resultaat zijn we hoger ingedeeld. Dat was voor ons wel even wennen, want een aantal wedstrijden hebben we verloren. Gelukkig ook een winstpartij tegen VVS (4-3 winst). Vanochtend het seizoenstoetje een wedstrijd tegen HSV 011-3. Ondanks zeer veel kansen ging de wedstrijd verloren, bal op de paal, lat tegen spelers noem maar op. Leuk dat ook de coach van HSV en publiek sprak over een enerverende wedstrijd. Vervolgens naar Klimcentrum Alkmaar om het seizoen af te sluiten. Zoals je op de foto ziet daar hebben we van genoten. Wij wensen Ardahan, Hidde, Julian, Kyan, Mick, Miquel, Oskar, Roan, Rico, Robin K., Robin van der W., Yamen, ouders en verder iedereen een gezond en sportief 2020 toe.

Voetbalgroeten van Eric en Paul

damesvoetbalDinsdag 5 november 2019 wordt er op het terrein van Reiger Boys een internationale (oefen)wedstrijd gespeeld. Vanaf 18.30 uur zullen de selectiespeelsters van de meiden onder 15 lichting het opnemen tegen BGI Academy.

BGI Academy is een scholengemeenschap in Denemarken. Het betreft een school waar sportopleidingen worden gegeven zoals het CIOS in Nederland. Deze week zijn de meiden en jongens die de sportopleiding volgen in Nederland voor een trainingskamp, de wedstrijd tegen Reiger Boys zal hun eerste wedstrijd zijn op Nederlandse bodem. Afgelopen zondag hebben de meiden voor het eerst getraind en maandag zullen zij na een rondleiding in de Johan Cruijff Arena een wedstrijd bezoeken van Jong Ajax.

De kantine zal geopend zijn vanaf 18.00 uur en sluit rond 20.30 uur. In verband met de (spelers)bus van de Deense meiden het verzoek om de auto’s in de parkeervakken te parkeren en niet in het midden van het parkeerterrein tegen of op de stoep.

Namens de meiden hopen wij op een grote opkomst van ouders/familieleden/vriend(inn)en en spelers/speelsters van Reiger Boys

voetbaldag 221019Ook de 7e Voetbaldag was weer een groot succes. Op het terrein van Reiger Boys hebben bijna 100 kinderen zich vandaag vermaakt met een toernooi, lunch, de omhaalsimulator en voetgolf. De kinderen hebben zich super sportief gedragen en zijn lekker moe naar huis gegaan. We willen alle vrijwilligers dan ook van harte bedanken. Mede dankzij jullie was dit weer een topdag! Tot de volgende keer.

Kijk op onze FaceBook pagina voor de foto's.

Organisatie Voetbaldag

voetbaldag 121217Beste deelnemers (en ouders) aan de Voetbaldag bij Reiger Boys,

Superleuk dat je (weer) meedoet aan de Reiger Boys Voetbaldag op dinsdag 22 oktober aanstaande op het Reiger Boys complex. Hieronder nog even de laatste informatie.

Er is weer een gevarieerd programma samengesteld, waarbij plezier en voetbalspel samen gaan. Naast het toernooi, de lunch en de voetgolf hebben we een heuse omhaalsimulator gehuurd. Om deze sportieve dag goed te laten verlopen willen wij nog een aantal dingen onder de aandacht brengen:

airkickWe proberen steeds weer nieuwe dingen te bedenken voor de Voetbaldag. Voor de Voetbaldag op 22 oktober hebben we een heuse omhaalsimulator gehuurd en gaan we weer voetgolf doen.

Aanmelden kan helaas niet meer want we zitten vol.

Meer informatie volgt dit weekend per mail en op de site.

Organisatie Voetbaldag

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!