Jeugd nieuws

Vomar manderijnen 2Als bestuur wilden we graag tussen Sinterklaas en Kerst iets lekkers uitdelen aan de jeugd. In de Vomar vonden we een partij en zij schonken maar liefst 750 mandarijnen voor onze jeugdspelers. Afgelopen zaterdag werden ze tijdens de activiteiten uitgedeeld. Teams die er afgelopen zaterdag niet waren kunnen hun mandarijnen ophalen in de ontvangstruimte en komende week uitdelen tijdens de training. Alle vrijwilligers bedankt voor het uitdelen en Vomar bedankt voor dit heerlijke en gezonde tussendoortje!

JO16 1 kickbox 1Ik denk dat elk team in deze rare Corona tijd wel worstelt met de gedachten wat kunnen we zaterdag organiseren voor de jongens. Wij hadden bedacht om een Kick Boks les te laten geven aan de JO16 1 door Meijro Gym. Even kijken hoe het met de conditie van de jongens is gesteld.

Ruud, de eigenaar van de gym, is erg enthousiast en ging lekker aan de slag met de jongens. Eerst een warming up waarna ze lekker tegen de boksbal konden slaan. Het was een intensieve les, de jongens waren lekker moe en dus een geslaagde zaterdagmiddag!

Ook andere teams van Reiger Boys zijn welkom om een les te komen volgen. Er liggen folders voor iedereen in de ontvangstruimte bij de club. Het adres is Meijro Gym, W.M. Dudokweg 8 in Heerhugowaard (tegenover de Kwantum).

Kijk op onze FaceBook pagina voor een videoverslag.

20201028 192530Op dinsdavond 28 oktober brachten de spelers van de JO16-1 van Reiger Boys een bezoek aan Sina voetballab. In plaats van trainen werd deze tijd besteed om een aantal fysieke testen te doen en oefeningen om o.a. hun reactievermogen te testen. Trainer Sten Schellingerhout: "Het bezoek vond ik een erg mooie ervaring voor mezelf als trainer maar al helemaal voor de spelers. Voor mij als trainer is het interessant om te weten waar de lichamelijke uitdagingen van de spelers liggen, de spelers zelf gaan dat op deze manier zelf ook inzien. Daarbij is het onwijs tof dat de spelers -meteen aan het begin- lichamelijk onderzocht worden en dat wij daar als trainers direct inzicht in krijgen. Zo zie je bijvoorbeeld bij veel spelers die echt links- of rechtsbenig zijn dat er een duidelijk verschil is in kracht tussen de beide hamstrings. Dit wordt gemeten bij de krachttest en de sprongtest. Na de fysieke testen hebben ze nog wat voetbaloefeningen gedaan en een pittige piepjestest. Al met al ook een echt teamuitje en we zijn benieuwd naar de resultaten. Dan kunnen we later in het seizoen opnieuw testen."

info 250920Vrijdag 25 september vond in de kantine van Reiger Boys de ‘Uitleg spelregels voor ouders’ plaats. Met genoeg animo vertelde Jack Wezepoel, een zeer ervaren KNVB clubscheidsrechter, over alle ins en outs over de spelregels bij voetbal. Onderwerpen zoals inworp, corner, buitenspel, vrije trap, maar ook de verschillende regels bij pupillen en senioren, kwamen aan bod. Er was ook genoeg gelegenheid voor het stellen van vragen, die duidelijk en met veel plezier werden beantwoord door Jack Wezepoel. Het was een zeer geslaagde avond, die wij vaker zullen organiseren.

De presentatie is via de volgende link te downloaden.

voetbalmasterz kleinSpeelsters en spelers geboren in 2003 tot 1998 moeten eerst hun spelregelbewijs behalen voordat ze mogen voetballen.

Het behalen van het spelregelbewijs gaat via voetbalmasterz.nl. Inloggen gaat op deze site met de inloggegevens van de app voetbal.nl. Wel is het belangrijk dat het e-mailadres bij de app voetbal.nl hetzelfde is als die in de ledenadministratie (Sportlink). Is jouw voetbal.nl e-mailadres anders, vraag dan aan de ledenadministratie om dit aan te passen. Dit kun je doen door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je nog geen voetbal.nl account, dan kun je gewoon met je e-mailadres van Sportlink/ ledenadministratie inloggen op voetbalmasterz.nl

rbnieuw2Vorig jaar hebben we voor het eerst ouderbijeenkomsten gehouden voor het begin van het seizoen. Dit was een groot succes en daarom herhalen we het dit jaar. Het doel van de ouderbijeenkomsten is om ouders en spelers te informeren over diverse onderwerpen rondom het voetballen bij Reiger Boys:

  • het verloop van trainingen en wedstrijden
  • kleding en materialen
  • jeugdopleiding en het volgen van de ontwikkeling van spelers
  • vrijwilligerswerk doen
  • Coronamaatregelen

De data voor de bijeenkomsten zijn als volgt gepland:

  • 11 augustus: JO 8 en 9
  • 13 augustus: JO 10,11 en MO 11 + MO 13
  • 20 augustus: JO 12,13, 14 en MO 15
  • 25 augustus: JO 15 t/m 19 en MO 17 + MO 19

Aanvang is 19.00 uur en rond 20.00 uur ronden we af.

De bijeenkomsten vinden plaats in de kantine, waar de Coronamaatregelen nageleefd worden. Meer informatie hierover vind je hier (link)

Graag tot dan!

Rick Zwanenburg (bestuurslid Voetbalzaken Facilitair a.i.), Scott Swart (Hoofd Jeugdopleiding) en Stefanie Hoogland (Bestuurslid Vrijwilligerszaken)

voetbalschool 4Begin dit jaar is Reiger Boys gestart met haar eigen voetbalschool! De voetbalschool is bedoeld voor alle leden binnen de volgende leeftijdscategorie:

  • Onder 8 t/m onder 15.

Het maakt bij de voetbalschool niks uit of je een jongen of een meisje bent. Of je selectie speelt of geen selectie. Het is voor iedereen!

Het doel van de voetbalschool is: het beter opleiden/ontwikkelen van spelers die graag op een hoger niveau willen voetballen. In de voetbalschool zal je technisch, maar ook lichamelijk extra getraind worden.

trainerDe meeste jeugdteams zijn inmiddels voorzien van trainers en begeleiders voor het nieuwe seizoen. Voor een aantal teams is Reiger Boys echter nog op zoek naar trainers en begeleiders. Vind je het leuk om een team te trainen of te begeleiden? Als je papieren en/of ervaring hebt is dat natuurlijk fijn, maar als je dat niet hebt biedt Reiger Boys je ondersteuning.

Heb je interesse? Meld je dan aan voor één van de volgende teams:

rbnieuw2Beste deelnemers (en ouders) aan de Vakantie Voetbalschool bij Reiger Boys,

Superleuk dat je meedoet aan de Reiger Boys Vakantie Voetbalschool deze zomer op het Reiger Boys complex. Aanstaande dinsdag start het voor jou.

Er is een gevarieerd programma samengesteld, waarbij techniek en voetbalspel samen gaan. Het programma is als volgt:

Dinsdag
- Ochtend: 6 techniek oefeningen van 20 minuten
- Lunch
- Middag: activiteit 1: FIFA Skill games (op het veld) en activiteit 2: Voetbalwedstrijden
Woensdag
- Ochtend: 6 techniek oefeningen van 20 minuten
- Lunch
- Middag: Sport en spelactiviteiten
Donderdag
- Ochtend: 6 techniekoefeningen van 20 minuten
- Lunch
- Middag: Voetbal toernooi

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl