Word jij onze nieuwe Stefanie van der Gragt?

clinics flyer definitief 1 1Droom jij er ook van een goede voetbalster te worden? Of wil je graag op hoofdklasse niveau spelen bij onze Vrouwen of hiertoe opgeleid worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

v.v. Reiger Boys organiseert daarom op zondag 31 maart en zondag 14 april a.s. een 2-tal voetbalclinics.

Op deze dag kun je onder leiding van gediplomeerde trainers en échte profvoetbalsters je voetbaltechnieken verder verbeteren of gewoon proeven aan de snelst groeiende tak van sport in Nederland: het dames- en meidenvoetbal.

Iedereen in de leeftijd van 10 tot 19 jaar is welkom. Deze clinics zijn geschikt voor talenten, maar ook voor diegenen die graag gewoon recreatief bezig willen zijn. Deelname is gratis.

Zie jij het zitten om deel te nemen aan deze geheel verzorgde dag van 10.00 tot 14.00 uur op een van bovengenoemde data met als afsluiting een heuse “meet-and-greet” met o.a. LIZA VAN DER MOST (Ajax/Nederlands Elftal)? Twijfel dan niet en schrijf je in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet hierbij niet aan te geven welke dag je voorkeur heeft.

Voor meer informatie en andere mogelijkheden om kennis te maken met de club waar ruimte is voor zowel ambitieuze als ook recreatieve voetbalsters kun je contact opnemen met Petra Hoogeveen via 06-40367208 of neem een kijkje op onze website www.reigerboys.nl.

clinics flyer definitief 1 1


Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl