Teamindelingen en trainingen nieuwe seizoen

rbnieuw2Beste clubleden/ouders/verzorgers,

Achter de schermen zijn wij als vereniging druk bezig geweest met de indelingen voor het nieuwe seizoen. De gang van zaken willen wij graag met jullie delen:

Teamindelingen:

  • Op 1 juni komen alle nieuwe recreatieteams op de site te staan. Dit doen we alleen niet met de nieuwe onder 8. Deze komen op 10 juni op de site te staan (hier zijn we op dit moment druk mee bezig).
  • Alle nieuwe selectieteams in de onderbouw (nieuwe onder 8 tot en met onder 12) gaan vanaf 23 mei met hun nieuwe trainer trainen, dit gebeurt dan ook gemixt samen met alle spelers die in de selectie komen. Dit zijn dus alle spelers voor het eerste en tweede team.
  • Alle nieuwe selectieteams in de midden- en bovenbouw (nieuwe onder 13 tot en met onder 19) gaan vanaf 30 mei met hun nieuwe trainer trainen.

De (nieuwe) hoofdtrainer gaat samen met zijn assistent, plus de (nieuwe) trainer van het tweede selectieteam (in de onderbouw) gemixt met elkaar trainen. Dit doen wij, zodat de nieuwe hoofdtrainer alle spelers nog een keer goed kan bekijken, voordat hij de selectie bekend maakt. De nieuwe selectieteams worden uiterlijk bekend gemaakt op 20 juni. Weet de hoofdtrainer deze eerder, dan worden deze doormiddel van gesprekken eerder bekend gemaakt, daarna komt dit ook op de site.

  • De nieuwe selectie teams bij de jongens in seizoen 2022/2023 zijn: JO8-1/2, JO9-1/2, JO10-1/2, JO11-1/2, JO12-1/2, JO13-1, JO14-1, JO16-1, JO19-1
  • De nieuwe selectie teams bij de meiden in seizoen 2022/2023 zijn: MO13-1, MO13-2, MO20-1

Trainingen:

Door alle teams kan er getraind worden tot en met de week van 27 juni – 3 juli. Op 4 juli gaan alle voetbalvelden eruit, zodat de gemeente het onderhoud kan gaan doen.

Vanaf 30 mei gaan het trainingsveld en veld 2, in verband met kwaliteit in onderhoud. Al trainde je op het trainingsveld mag je uitwijken naar veld 5, al trainde je op veld 2 mag je uitwijken naar veld 1.

Alle nieuwe selectietrainers gaan training geven op de huidige tijden/dagen van de trainingen van nu. Voorbeeld: al zou ik als trainer de onder 11 overnemen, dus de onder 12 van volgend seizoen. Dan ga ik trainen op de dagen en tijden van de onder 11 van nu.

Let op: kleedkamer 1 tot en met kleedkamer 8 zijn van 20 juni tot 20 juli gesloten, kleedkamer 9 tot en met kleedkamer 17 zijn van 20 juli tot 7 augustus gesloten. Dit vanwege een grote schoonmaak

Trainers:

Voor alle selectieteams regelt de vereniging zoveel mogelijk opgeleide trainers, voor alle recreatieteams blijven wij een oproep doen bij de ouders van de groep… helaas hebben wij geen trainers pot om alle teams te kunnen voorzien, hierdoor verwachten wij een beetje mee werking van de oudergroepen van de teams. Als u interesse heeft in het geven van trainingen, maar dit nog nooit gedaan heeft, zoek gerust contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan gaan we samen kijken naar de oplossingen. Heeft de groep waar uw zoon of dochter inspeelt nog geen trainer en wilt u zich graag aanmelden? dan ook graag een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik kom graag met u in contact.

Alvast bedankt!
Sportieve groet,
Sten Schellingerhout
Hoofdjeugdopleiding V.V. Reiger Boys


Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl