Toernooi nieuws

toernooienBeste trainers/begeleiders van onze Jeugdteams,

Jullie hebben je team(s) voor verschillende “Uit – toernooien” ingeschreven! Houdt er a.u.b. rekening dat er toernooien die bijvoorbeeld in het “Paasweekeinde”georganiseerd zijn NIET doorgaan vanwege het Corona – virus! Omdat het kabinet alle sportwedstrijden, evenementen nu al tot en met 6 april heeft afgelast!

Niemand weet op dit moment of die periode verlengd gaat worden. Gisteren (maandag 16 maart) de 1e afgelasting van een Toernooi ontvangen! Het toernooi bij FC Velsenoord gaat niet door op zaterdag 11 april, ze hopen dit toernooi naar de maand ste verplaatsen. Maar als dit verbod na 6 april weer verlengd gaat worden, gaan er meer clubs hun toernooi af lasten!!

Met vriendelijke sportieve groet,

Koos Koster
Coördinator “Uit – toernooien”

toernooienHeb je je team nog niet aangemeld voor toernooien? Het overzicht van beschikbare toernooien is vandaag bijgewerkt met een aantal nieuwe toernooien en hier te bekijken.

Meld je team aan snel aan (klik hier).

Koos Koster
Coordinator uittoernooien

Stefanie met microfoon2020 is goed begonnen voor de vrijwilligers van het Stefanie van der Gragt toernooi. In de afgelopen periode zijn de vrijwilligers van Reiger Boys hard bezig geweest om te starten met de organisatie van het nieuwe Stefanie van der Gragt toernooi dat op 27 en 28 juni wordt gehouden op het complex.

Iets meer dan 3 maanden na het openen van de aanmeldingen kunnen we melden dat het toernooi (meer dan) vol is. Alle poules zijn inmiddels gevuld en daarbij is ook de wachtlijst steeds voller aan het raken.

OliebollentoernooiHet is dan bijna zover, het Bart Blok oliebollentoernooi dat op zaterdag 28 december plaats gaat vinden op ons eigen complex. Vorig jaar was dit toernooi een groot succes, dus hopen we er met zijn alle weer een leuke dag van te maken!

Teams

  • De teams zullen net als vorig jaar gemixt worden zodat iedereen met elkaar voetbalt. We hebben geprobeerd de teams zo eerlijk mogelijk in te delen. Daar dus graag begrip voor.
  • Je hoort bij de aanmelding in welk team je zit, onthoud de naam de goed. De namen van de teams zijn kerst gerelateerd.

OliebollentoernooiNet als vorig jaar is er ook nu weer een Bart Blok oliebollentoernooi op zaterdag 28 december.

Vanaf 10.00 uur gaan de O8 t/m O12 de wei in tot ca 12.00 uur. Vanaf 13.00 uur krijgen we de O13 t/m O17 tot 17.15 uur. Net als andere jaren worden de teams gemixed. Aanmelden kan helaas niet meer.

Het heet niet voor niets het oliebollentoernooi want de gehele dag gaat Heidi heerlijke verse oliebollen bakken met en zonder krenten naar wens en verkopen in de kantine. Deze kunnen spoedig ook online worden besteld en betaald.

stefanie van der gragt toernooiOp zaterdag 27 en zondag 28 juni 2020 organiseert Reiger Boys voor de eerste keer een groot meidentoernooi op het complex in Heerhugowaard. Een nieuw toernooi dat gekenmerkt wordt door het 2-daagse karakter en waarmee het Meidenvoetbal in de omgeving nog meer op de kaart wordt gezet.

Op zaterdag 27 juni 2020 zullen de poulefases worden gespeeld. Op zondag 28 juni 2020 is het tijd voor de finalerondes. Als afsluiting van deze eerste editie zullen zondag in de middag de finales worden gespeeld.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!