Vomar jeugdtoernooi 2022 afbeelding

Moe, voldaan maar vooral trots kijk ik terug op een geweldige 1ste editie van het Vomar jeugdtoernooi!

Bij deze wil ik (wij) alle vrijwilligers bedanken (kantine, BBQ, veldzaken enz..) die hebben geholpen bij dit fantastische toernooi, tevens wil ik drie personen extra bedanken:

  1. Simone van der Kraan: echt zo fijn dat je alle horeca (tent, BBQ, fruit en alle andere creatieve uitingen) heb geregeld, tevens maakte het je niet uit waar je ook bij moest helpen je was er!
  2. Jeremy Box: echt een topper alle voetbaltechnische zaken die vooraf gingen aan het toernooi kon je mij bij helpen (wedstrijdschema’s, scheidsrechters, zoeken van teams enz..), ook voor Jeremy was het zo, dat waar je hem ook voor vroeg hij ging het allemaal met veel enthousiasme doen, bedankt topper!
  3. Cindy Talma: de kantine was niet gevuld geweest zonder jou inzet, ook jij onwijs bedankt, want zonder kantinepersoneel was het nooit zo geslaagd geweest als nu!

Dan wil ik bij deze natuurlijk ook onze hoofdsponsor Vomar voordeelmarkt bedanken, wat hebben jullie ons voorzien van vele mooie spullen/fruit (bidons, fruit en het gatendoek).

Wat mij onwijs goed doet zijn natuurlijk alle blije kids/begeleiders en ouders die rond liepen op zaterdag en zondag, waarvan ik al onwijs veel complimenten heb gehad dan wel mondeling, via app en mail. Heb van al behoorlijk wat teams terug gehad dat zij zich nu alweer willen aanmelden voor aankomend jaar echt heel leuk.

Ik (wij) hopen dat er volgende seizoen na de ervaringen van dit toernooi, nog meer ouders/jeugdspelers bereid zijn om ons te helpen een fantastisch jeugdtoernooi in 2023 te gaan organiseren!

Bedankt voor alle aanwezigen dit weekend, zonder jullie allemaal was het nooit zo gezellig geweest!

Zie via deze link een foto impressie van het toernooi.

Met sportieve groet,
Simone van der Kraan, Jeremy Box en Hans Blokdijk