Wedstrijdverslag jeugd

IMG 2701Het toernooi was afgelopen zaterdag georganiseerd door Thomas Hoekstra als eindproject van zijn studie Sport en Beweging.

Het was een prachtige zonnige dag en alle jongens genoten vol op! Ook de kantinedienst was weer present voor koffie, limonade en zelfs voor andere lekkernijen. Vele vrijwilligers waren weer enthousiast aanwezig. Er werd gestreden en uiteindelijk werd Ajax de winnaar (Keano, Jesse, Ashot, Finne K, Lukas Z en Lucas M). Het ontvangen van de beker was de beloning van deze dag hard werken.

Thomas, bedankt voor alle voorbereidingen en uitwerking van een geslaagd toernooi. Dit is wat Reiger Boys maakt tot een prachtige club.

Op het eerder geplaatst bericht zijn de foto's te zien en tevens op onze FaceBook pagina.

JO12 3 aJa de vorige keer dat wij iets hebben geschreven was toen we aan het klimmen waren bij het klimcentrum Alkmaar. In de tussentijd hebben we verschillende wedstrijden gespeeld. Niet altijd met het gewenste resultaat, toch hebben we een goede opkomst. En toen was er de wedstrijd tegen HSV 012-1. Op papier een lastige tegenstander en in de praktijk viel alles een keer de goede kant op.

Clinc 10 1 fOndanks dat er geen officiele wedstrijden zijn en bezoek mogelijk is gebeurd er toch het nodig op het complex. Zo kreeg Reiger Boys Onder 10-1 een clinic van Hugo Vliese.

Hugo Vliese is een Nederlandse Freestyle voetballer, welke behoort tot de top 5 van Nederland op het moment. Veel van Hugo’s trucs heeft Hugo vastgelegd in filmpjes, die ook op zijn YouTube-kanaal zijn te vinden, zoek op YouTube maar eens op ‘Hugovoetbal‘. Eén van Hugo’s motto’s is: ‘Als je niet blijft proberen, zal het ook nooit lukken’. Daarnaast heeft Hugo zich laten ontvallen dat als hij geen profvoetballer kan worden, hij professioneel football freestyler wil worden.

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl