Senioren nieuws

vrouwenselectie keeper gezochtVoor het komend seizoen (2020/2021) zijn we op zoek naar een keepster voor de vrouwenselectie.

Ons eerste elftal speelt hoofdklasse en het tweede team speelt 2e klasse.

Er wordt getraind op dinsdag en donderdag van 19:00 tot 20:30 uur. Er is op de donderdag keeperstraining door een gerenommeerd keeperstrainer. De wedstrijden zijn op zaterdag.

Maurice van DienstVoor degene die mij nog niet kennen, mijn naam is Maurice van Dienst en kom uit De Rijp waar ik in het verleden meiden en jongens van de E’s tot de C’s heb getraind en gecoacht. Na een jaar JO19 en Heren 2 bij sv Beemster, ben ik weer terug bij Reiger Boys. Hier heb ik met de MO15, -17 en -19 in de voorgaande jaren mooie prestaties neergezet. Ik ben heel fanatiek en doe dat graag samen met het team, veel interactie dus. Daarnaast zie ik graag veel plezier, aanvallend voetbal en spelen om te winnen op het veld.

Dit seizoen ga ik aan de slag met de Vrouwen 2 en heb daar heel erg veel zin in. Ook wil ik dit seizoen graag mijn UEFA-C gaan halen om mezelf meer te gaan ontwikkelen. Je bent tenslotte nooit te oud om wat te leren. Momenteel train ik samen met Jacob Jan Deen al met de gehele vrouwen selectie om het seizoen goed en sportief af te sluiten. Al is het in Corona stijl, de opkomst is groot. Tot op of rond de voetbalvelden.

Sportieve groet,
Maurice van Dienst

rbnieuw2Graag stellen we de nieuwe trainers / coaches van Reiger Boys Heren 2 aan jullie voor. Komend seizoen zullen Burak en Simo, als onderdeel van de heren selectie en onder leiding van Tom Boukes als hoofdtrainer, deze mooie taak opzich nemen om het 2e elftal onder hun hoede te nemen. Een talentvolle groep met spelers die samen zullen trainen met Heren 1.

Wij wensen hun veel plezier en succes toe.

Met sportieve groet,
Dirk van Barneveld
Bestuurslid voetbal technische zaken

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl