staf heren selectie

Ronald CornelisseHallo allemaal, mijn naam is Ronald Cornelisse en ik ben al een aantal jaren keeperstrainer omdat ik het leuk vindt om keepers beter te maken.

In mijn carrière heb ik gekeept bij v.v. SRC en Winkel waar ik ook later aan de gang ben gegaan als jeugd/senioren trainer. Bij de KNVB heb ik een cursus gevolgd tot Keeperstrainer. Ook bij Frans Hoek en Maarten Arts heb ik een cursus gevolgd.

Ik heb ook een eigen keeperschool, Schagerkeepersschool. Ik ben ook keeperstrainer bij Sint Boys, Dirkshorn en de jeugd van Schagen United .Ik heb ook de keepers getraind van de regio selectie Dirkshorn die een wedstrijd spelden tegen AZ. En vorig jaar heb ik de keepers getraind van het Helderse Elftal. Vanaf het nieuwe seizoen ga ik ook de keepers trainen van de Heren selectie en de Dames selectie van Reiger Boys.

Het keepersvak is het mooiste wat er is en ik hopen dit met onze keepers te kunnen delen.

----------

Marcel KokkelkorenMarcel Kokkelkoren, 57 jaar, getrouwd en 2 kinderen.

Ik heb 20 jaar bij Holland Casino Zandvoort gewerkt en ben in 2010 voor mijzelf begonnen als Sportmasseur en ben daarnaast ZZP’r als portier-, en evenementenbeveiliger. Sinds het begin van seizoen 2009 ben ik begonnen als Sportmasseur/verzorger bij Vrouwen 1 onder leiding van Arnold de Block. Dit altijd met veel plezier gedaan. Lekker het hele land door gereisd omdat de dames Topklasse speelden.

Na 5 seizoenen heb ik de overstap gemaakt naar Heren 1, toen nog onder leiding van Mark van Wonderen. Ik begin nu aan mijn 12e seizoen bij Reiger Boys. Intussen ben ik naast Sportmasseur/verzorger ook Sporttherapeut en doe ik hersteltrainingen.

Mijn hobby’s zijn “body”building/krachttraining/fitness en (mooi weer) motorrijder.

----------

Johan KraakJohan Kraak, pensionaris. Zelf vrij hoog gevoetbald, op mijn 17 de debuut gemaakt bij Indus 67, daarna naar de marine gegaan.

In diverse militaire teams gevoetbald, in zaal bij Oldstars ging het mis, enkels en knieën abrupt einde. 2002 begonnen als jeugd trainer bij JVC, diverse teams van F t/m B Junioren, aantal jaren Ass. Bij JVC 2 daarna overgestapt naar Reiger Boys, met Hè 1 kampioen 4de klasse, jaar daarop promotie via periode titel, 1 jaar 2 de klasse gelijk weer degradatie naar de 3 de klasse.

Anderhalf.jaar weg geweest nu terug als team manager Heren 1.

----------

Theo SondervanIk zal me even voorstellen ik ben Theo Sondervan. Al 12 jaar verbonden aan deze mooie club. Heb verschillende jeugd teams getraind de afgelopen jaren . Vooral binnen de onderbouw van onder 8 tot 12. Doe al zeker 10 jaar de circuit training voor Reiger Boys. Dat zal ik dit jaar ook weer doen. Heb hier ontzettend veel plezier en haal hier veel voldoening uit. Vooral omdat de recreatieve teams ook een leuke en uitdagende training krijgen.

Dit jaar heeft Tom Boukes de nieuwe hoofdtrainer van de Herenselectie mij benaderd. Om teammanager te worden en tevens om te assisteren bij de trainingen. Ik dit vind weer een hele nieuwe uitdaging en ook heel iets nieuws om te doen. Waar ik ontzettend veel zin in heb. We hebben dit jaar een hele mooie groep spelers een goede mix van jong en oudere spelers Het mooi van deze groep is dat er heel veel eigen jeugdspelers in de groep zitten.

Dit natuurlijk prachtig dat er zoveel talentvolle spelers door stromen. Het leuke vind ik zelf dat er jongens tussen zitten die ik zelf bij de F pupillen in de toenmalige F1 en F2 zitten nu bij de selectie zitten dan heb ik het wel over 12 spelers. Al met al ik heb er heel veel zin om samen met Tom en overige stafleden. En de spelers natuurlijk er een heel mooi seizoen van te maken.

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl