Waardcup van 13 t/m 20 augustus bij KSV

Waardcup 2022Na een jaar uitstel vanwege de coronapandemie zal KSV van 13 t/m 20 augustus alsnog de Waard Cup mogen organiseren. De strijd om wie zich een jaar lang de beste voetbalclub van Heerhugowaard mag noemen wordt over vier wedstrijddagen afgewerkt.

De Kruizer Sport Vereniging zou de Waard Cup eigenlijk in 2021 al organiseren in het jaar dat de club 75 jaar bestond. Corona gooide echter roet in het eten. Deze zomer zal de club het jubileum alsnog uitbundig vieren met een heuse feetweek, waarover later meer, en natuurlijk de strijd om de Waard Cup.

KSV verdedigt zelf de titel die het in 2020 won op het complex van WMC. Het toernooi werd toen nog gespeeld met zes teams, in twee poules van drie, maar aangezien SVW '27 komend seizoen geen zondagelftal meer heeft gaat de Waard Cup deze editie weer tussen de vijf verenigingen die elkaar allen zullen tegen komen. Naast organisator KSV zijn dat SVW '27, Reiger Boys, Hugo Boys en WMC. Tevens zal men een Waard Cup voor vrouwen organsieren waaraan KSV, Reiger Boys en WMC zullen meedoen.

De eerste wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 13 augustus en na de doordeweekse wedstrijden op dinsdag en donderdag volgt de finale inclusief feestavond op zaterdag 20 augustus. Het complete wedstrijdprogramma is te bekijken op www.waardcup.nl  

Bron: Heerhugowaardsdagblad.nl

Programma Waardcup 2022

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl