Reiger Boys Heren 1 naar onvervalste zevenklapper

H1 260222

Reiger Boys blijft meedoen om de bovenste plaatsen in de 3e Klasse A van het zaterdagvoetbal. De ploeg van trainer Tom Boukes kwam voor het eerst sinds eind november weer in actie in competitieverband en zorgde in de thuiswedstrijd tegen United sv/DAVO gelijk voor een onvervalste zevenklapper.

 Onder stralende omstandigheden op Sportcomplex De Wending had Reiger Boys het welgeteld een half uur lastig tegen de Haarlemmers. De gasten kregen in de 32e minuut een strafschop te nemen die door Thierry de Bie achter keeper Jorrit Stoop werd geschoten. Reiger Boys stelde echter snel orde op zaken en liet het duel nog voor de rust kantelen. Dave van Dekken zorgde voor de gelijkmaker en nog in dezelfde minuut wist Floyd Groet de geel-zwarten op voorsprong te brengen. Door een treffer van Sem van Maren was de marge bij rust zelfs twee.

Die drie snellle goals deed wat breken bij de gasten uit Haarlem en die kwamen er na de rust dan ook neit meer aan te pas. Reiger boys kon freewheelend uitlopen naar een ruime zege. Thomas Hoekstra maakte binnen vijf minuten twee treffers waarmee het duel feitelijk beslist was. De score liep nog verder op via invaller Angelo Ommen en uiteindelijk wist Van Maren met zijn tweede van de middag de zevenklapper te voltooien.

Door de zege klimt Reiger Boys weer naar de derde plaats. Komende zaterdag 5 maart wacht er weer een Haarlemse tegenstander, maar dan wel één van een ander kaliber als men bij koploper Koninklijke HFC op bezoek gaat.

Bron: www.heerhugowaardsdagblad.nl 


Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smp



Ster en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl