IMG 20190616 vrouwen 2 150619De vrouwen 2 van trainster Fien Timisela en trainer Maurice van Dienst zijn op zaterdag 15 juni gepromoveerd naar de zaterdag 2de Klasse. De wedstrijd v.v. Reiger Boys Vrouwen 2 – FC Dauwendaele Vrouwen 1 werd gespeeld op het sportpark van Topklasser SSS uit Klaaswaal. Om 10:45 uur kwam het team en aanhang (supporters) bij Reiger Boys bijeen voor de rit en de wedstrijd op neutrale bodem. De wedstrijd werd gespeeld op het sportpark van Topklasser SSS uit Klaaswaal!

Even werd er gedacht, dat wedstrijd later zou moeten beginnen omdat de tegenstander ergens in de file terecht was gekomen. Maar men arriveerde toch nog ruim op tijd!

Ze kwamen toch nog ruim 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd aan op het sportpark van SSS aan. Om pak en beet 14:00 uur begonnen de teams aan hun warming up. En gingen pas om 14:30 uur de kleedkamer(s) weer in. Waardoor de wedstrijd toch een kleine 10 minuten later begon dan 14:30 uur.

comfortable logo nwAl snel werd duidelijk, dat Reiger Boys Vrouwen 2 niets van FC Dauwendaele Vrouwen 1 hoefden te duchten. Maar het duurde toch nog tot de 22ste minuut alvorens, de score werd geopend! Jitske Li kreeg de bal recht in de voeten gespeeld en haalde vanaf ongeveer 25 meter afstand uit. De bal leek echt houdbaar voor de keepster de Jonge (FC Dauwendaele Vrouwen 1), die ging echter in de fout door de bal dwars door haar handen te laten glippen. Dit betekende 1 - 0 voor Reiger Boys Vrouwen 2.

Nog binnen het half uur werd het 2 - 0 en was de wedstrijd al beslist. In de 29ste minuut verdubbelde Liz Mammen de score (2 - 0). Want FC Dauwendaele Vrouwen 1 liet tot dan aan toe totaal niets zien, waardoor keepster Nicole Panis amper iets te doen kreeg. 10 minuten voor tijd, werd het 3 - 0 door Reza Broersma en dit werd de eindstand en de promotie een FEIT!