RB Vomar clubcard nw Vomar Club is Koning met clubcode

Sinds begin seizoen 2015 / 2016 hebben wij een nieuw kassa systeem in de kantine, geleverd door Twelve. Het is een simpel en gebruiksvriendelijk systeem. De ervaring met het nieuwe systeem is positief. Met de komst van het nieuwe kassa systeem is ook de Reiger Boys clubcard geintroduceerd. Met deze kaart kun je nog makkelijker afrekenen aan de bar, bovendien gaat het ook sneller.

De Reiger Boys clubcard heeft enkele belangrijke voordelen: je hoeft geen geld meer mee te nemen naar de club, je hebt overzicht en controle over je bar-uitgaven (of die van je kind).

Afrekenen aan de bar kan op twee manieren:

 • Met je gewone PIN-pas (ook contactloos).
 • Met de clubcard (met voldoende saldo).

Het ‘opladen’ van de clubcard kan:

 • Thuis of met je mobiel met iDEAL.

Hieronder vind je antwoord op de meeste vragen rondom de Reiger Boys clubcard:

Hoe werkt betalen met de Reiger Boys clubcard?
Voor de administratieve afhandeling heeft Reiger Boys een overeenkomst gesloten met Twelve. Zij zijn leverancier van ons nieuwe kassasysteem in de kantine en beheren de BackOffice van de betaalfunctie van de clubcard.

De Reiger Boys clubcard is een veelzijdig betaalmiddel dat je het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke ledenkaart kun je bij Reiger Boys aan de bar afrekenen. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met je persoonsgegevens. Deze worden in geen geval aan anderen verstrekt.

Bij een betaling met de Reiger Boys clubcard heb je geen pincode nodig. Om af te rekenen wordt de Reiger Boys clubcard op de kaartlezer gelegd, dat is alles. Als er onvoldoende saldo op de kaart staat kan de betaling omgezet worden in een PIN betaling of een betaling met een andere Reiger Boys clubcard.

Hoe registreer ik mijn Reiger Boys clubcard?

 1. U heeft een pas met een CVC-Code. Om deze pas aan u te koppelen dient u naar www.mijnkniponline.nl te gaan. Dit kan ook via het mijn kniponline logo op de Reiger Boys website. Dit logo staat rechts in de kolom onder de sponsoren.
 2. U kiest voor de knop “Uw kaart registreren”, linksonder.
 3. Nu komt u in een veld waar u zowel het pasnummer als de CVC-code invult. Heeft u dit gedaan, druk dan op “Registreren”. Nu kunt u al uw gegevens invullen. Wanneer u al uw gegevens heeft ingevuld drukt u op “Opslaan”.
 4. Per mail ontvangt u een bericht dat moet worden bevestigd. Indien u deze mail niet ontvangt, stuur dan een mail met uw naam, e-mail adres en pasnummer aan: clubcard@reigerboys.nl waarin u vraagt om verzending van uw inloggegevens.

Voor je met de Reiger Boys clubcard kan betalen, dien je de Reiger Boys clubcard te activeren door deze op te waarderen met een saldo. Je Reiger Boys clubcard is gereed voor gebruik zodra er saldo op staat.

Hoe kan ik saldo laden op mijn Reiger Boys clubcard?
Dat kan via internet (iDEAL). Om je Reiger Boys clubcard via internet op te laden ga je naar www.mijnkniponline.nl en log in op je persoonlijke pagina. Om veiligheidsredenen heb je een loginnaam en wachtwoord nodig die je bij het registreren hebt aangemaakt. Met iDEAL moet het op te waarderen bedrag minimaal 5 euro zijn.

Kan ik met mijn Reiger Boys clubcard ook ergens anders betalen?
Nee, maar je kan wel korting krijgen bij enkele sponsoren.

Kan er saldo worden teruggestort?
Saldo wat op de Reiger Boys clubcard staat kan alleen worden teruggestort op een bankrekening bij beëindiging van het lidmaatschap en als het bedrag zelf op de rekening is gestort. Stuur een e-mail naar clubcard@reigerboys.nl met al je gegevens, pasnummer en banknummer.

Hoe weet ik wat mijn actuele saldo is?
Bij het afrekenen wordt het actuele saldo voor de kantinemedewerker zichtbaar. Je kunt ook om een bonnetje vragen. Op de bon staan de consumpties en het actuele saldo. Je kunt degene achter de bar ook vragen om op “Saldo” te drukken en de pas op de paslezer leggen. Het saldo wordt dan getoond.

Een andere mogelijkheid is de QR-code op de Reiger Boys clubcard te scannen met je mobiel of inloggen op www.mijnkniponline.nl Deze site is te bereiken via elke mobiele telefoon, tablet of computer. Op deze site kan je je saldo en gebruikte consumpties inzien, gegevens wijzigen en je pas opwaarderen middels iDEAL. Bovendien is het mogelijk om:

 • Rekeningen te koppelen, d.w.z. dat b.v. alle gezinsleden vanuit dezelfde rekening betalen;
 • Log-ins koppelen, de rekeningen blijven apart maar de bestedingen kunnen wel worden ingezien vanuit 1 log-in (misschien handig als je wilt weten wat je kinderen zoal aan de bar kopen).

Als je een of beide opties wilt activeren, graag een mail met wens en de betreffende pasnummers naar: clubcard@reigerboys.nl

Wat doe ik als ik het niet eens ben met een saldo-afboeking?
Het is mogelijk om een transactie te corrigeren. Dit kan alleen gebeuren door de penningmeester. Stuur een e-mail met je gegevens en je vraag naar: penningmeester@reigerboys.nl

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?
Na inloggen op www.mijnkniponline.nl kun je onder de menuoptie ‘Instellingen’ en ‘Mijn gegevens’ je gegevens wijzigen.

Ik heb geen e-mail met inlognaam ontvangen, wat moet ik doen?
Per e-mail ontvangt u de benodigde inloggegevens. Indien u geen gegevens heeft ontvangen, of uw e-mailadres niet bekend is, stuur dan een e-mail naar clubcard@reigerboys.nl

Wat moet ik doen bij diefstal of vermissing en ben ik dan mijn saldo kwijt?
Blokkeer je Reiger Boys clubcard zo snel mogelijk. Na inloggen op www.mijnkniponline.nl kan je onder de menuoptie ‘Blokkeren’ meteen de desbetreffende Reiger Boys clubcard blokkeren. Het saldo blijft gewoon op de server staan maar snel blokkeren is wel van belang omdat de vinder misbruik zou kunnen maken van je Reiger Boys clubcard.

Wat moet ik doen indien mijn Reiger Boys clubcard niet werkt?
In dat geval stuur je een email naar clubcard@reigerboys.nl

Hoe kom ik aan een (nieuwe) Reiger Boys clubcard?
Een (nieuwe) pas kan gratis worden opgehaald in de kantine.

Kunnen niet-leden (bijvoorbeeld ouders) ook een clubcard aanvragen?
Ja dat kan en kan gratis worden opgehaald in de kantine.

Hoe zit het met de Reiger Boys clubcard voor minderjarige leden?
Voor ouders/verzorgers van minderjarige leden bestaat de mogelijkheid om het saldobeheer over de Reiger Boys clubcard voor hun kind te voeren. Hiermee kun je de uitgaven limiteren.

Is er een Reiger Boys clubcard voor teams?
Ja. Het is mogelijk een Team-clubcard aan te vragen. Per team kan er een kaart worden aangevraagd, waarbij onderling het beheer en saldo dient te worden geregeld. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Voor aanvragen stuur je een email naar clubcard@reigerboys.nl

Hoe koppel ik mijn Reiger Boys clubcard om deel te kunnen doen aan Club is koning?
Spek eenvoudig én geheel kosteloos onze clubkas door boodschappen te doen bij Vomar: dit kan nu heel eenvoudig met Club is Koning. Meld je aan via onderstaande stappen en spaar mee!

 • Download de Vomar-app en maak hierin een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Wil je liever een fysieke kaart? Deze kun je gratis meenemen bij jouw Vomar winkel.
 • Koppel vervolgens je kaart aan de club met onze unieke clubcode: REIGERBOYS21
 • Laat altijd je kaart of app scannen bij je boodschappen. Je spaart automatisch mee!
 • Vomar maakt ieder kwartaal 0.5% van het bedrag dat alle leden aan boodschappen besteden over naar onze club.
 • Kortom, het is in een mum van tijd geregeld en kost jou helemaal niets extra. Koppel dus snel je kaart en spek onze clubkas!
 • Binnen enkele weken is jouw persoonlijke Reiger Boys clubcard ook jouw eigen Klant-is-Koning kaart. Spoedig meer informatie hierover.

Kijk voor meer informatie over clubsparen op www.vomar.nl/cik